Νέες XL πετσέτες ιδανικές για την παραλία την πισίνα ή το SPA προστέθηκαν στη ποιοτική συλλογή μας. Οι πετσέτες διαστάσεων 90x180cm-500gr/m2 και 80x160cm-485gr/m2, είναι 100% βαμβακερές και διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στο νερό, την υψηλή απορροφητική τους ικανότητα, ενώ τα χρώματά τους παραμένουν ζωηρά ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα καθώς διαθέτουν επεξεργασία VAT. Είναι ετοιμοπαράδοτες σε 4 χρώματα, μπλε-μαρίν, τυρκουάζ, άμμου (σπαγγί) και χακί (της ελιάς) στη διάσταση 90×180 cm και ζωηρό κροκί σε 80×160 cm.

Σε συνεργασία με τους πελάτες μας και βασιζόμενοι στο τελικό τους budget, δημιουργούμε ολοκληρωμένα πακέτα προϊόντων και υπηρεσιών για την παραλία, την πισίνα, ή το SPA, με οδηγό πάντα την κεντρική φιλοσοφία τους, γεγονός που εξασφαλίζει την αλληλουχία και αρμονική σύνθεση της επαγγελματικής εικόνας τους και των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Οι απαιτήσεις μιας επιτυχημένης μονάδας είναι ποικίλες, όμως οι ειδικοί της Crist διαθέτοντας εμπειρία πολλών ετών και βαθιά γνώση στα λευκά είδη, ιδιαίτερα αυτά τής επαγγελματικής χρήσης, γνωρίζουν άριστα τους τρόπους και τις τεχνικές όλων των μεθόδων τής μοντέρνας και ποιοτικής παραγωγής.