Συχνέςερωτήσεις

Γιατί το βαμβάκι είναι 100% φυσικό προϊόν και είναι το πλέον κατάλληλο και υγιεινό υλικό για τον ιματισμό αφού έρχεται σε άμεση επαφή με το σώμα, προσφέροντάς του μια μαλακή και δροσερή αίσθηση χωρίς να προκαλεί αλλεργίες.

Γιατί κατά την χρήση του είναι πιο εύχρηστο αφού σιδερώνεται πιο εύκολα και έχει πιο ατσαλάκωτη εικόνα. Προσοχή μόνο να μην σιδερώνεται βρεγμένο γιατί αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καίγεται η συνθετική του ίνα και στο πέρασμα του χρόνου να κιτρινίζει.

Επιλέγοντας να κάνετε κεντητό λογότυπο αναβαθμίζετε την εικόνα του ιματισμού σας και δίνετε μια υπεραξία στον χώρο σας. Επιπλέον αν χρησιμοποιείτε εξωτερικά πλυντήρια για τον καθαρισμό τους, είναι ο ιδανικός τρόπος σήμανσης.

Γιατί παραμένει πάντα μαλακή και αφράτη δίνοντας μια ευχάριστη αίσθηση στον χρήστη της και ο ικανοποιημένος πελάτης είναι ο επαναλαμβανόμενος πελάτης.

Λόγω του διπλού νήματος που έχει η πετσέτα κατά την ύφανσή της, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει επιπλέον αντοχή και διάρκεια ζωής.

Σε όλα μας τα προϊόντα αναγράφονται  οδηγίες πλυσίματος που αν τις ακολουθήσετε θα απολαμβάνετε την χρήση τους και πέρα από το μέγιστο χρονικό διάστημα που ορίζει ο κατασκευαστής των πρώτων υλών.

  • Όταν αφορά σεντόνια, θα πρέπει να γνωρίζουμε τις διαστάσεις του στρώματος καθώς και του ύψος του. Η σωστή διάσταση θα πρέπει να καλύπτει την πάνω επιφάνεια, το πλαϊνό του στρώματος καθώς και 15-20 cm που θα γυρίζει κάτω από το στρώμα για να το κρατά στην θέση του.
  • Για την μαξιλαροθήκη βασικό είναι να γνωρίζουμε την διάσταση του μαξιλαριού μας και  να υπολογίζουμε 5cm επιπλέον ανά διάσταση. Ανάλογα  την παπλωματοθήκη, την διάσταση του παπλώματος και επιπλέον 5cm.
  • Για τραπεζομάντηλο να γνωρίζουμε την διάσταση του τραπεζιού και να υπολογίζουμε επιπλέον 30cm από την κάθε πλευρά του τραπεζιού.