Ανανεώστε τα υπνοδωμάτια σας αυτό το φθινόπωρο και χαρίστε ένα ζεστό  ύπνο, με στυλ και φινέτσα.

Το πάπλωμα και η παπλωματοθήκη προσθέτουν ομορφιά, φινέτσα και αναβαθμίζουν την αισθητική των δωματίων σας, ενώ συμβάλουν στην άνεση, τη γαλήνη και την ξεκούραση. Οι επισκέπτες σας έρχονται σε άμεση επαφή με αυτά και αντιλαμβάνονται ασυναίσθητα την ποιοτική διαφορά, αξιολογώντας θετικά τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας.

Σκεφτείτε ποιό είδος υφάσματος θα θέλατε να αγκαλιάζουν οι πελάτες σας και κάντε τη διαφορά με μία παπλωματοθήκη satin, προσφέροντας τους το απόλυτο ταξίδι χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Στην Crist μπορείτε να βρείτε satin παπλωματοθήκες, απλές λευκές ή με ρίγα satin, που θα προσδώσουν μία πνοή διακριτικής πολυτέλειας και κομψότητας στο δωμάτιο σας.

 

Για απλή άνεση και εύκολη συντήρηση, δοκιμάστε τα καλύμματα παπλωμάτων από 100% βαμβάκι ή σύμμεικτο ύφασμα. Μαλακά στην αφή και ανθεκτικά στις απαιτητικές συνθήκες της επαγγελματικής χρήσης. Οι παπλωματοθήκες αλλάζονται, πλένονται και στεγνώνουν ευκολότερα από τα παπλώματα, προσφέροντας ένα καθαρό και ευωδιαστό κρεβάτι σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τολμήστε ένα χρωματιστό κεντητό λογότυπο με ανεξίτηλες και εξαιρετικής αντοχής κλωστές, οι οποίες δεν ξεβάφουν στα πλυσίματα και δεν ξεθωριάζουν κατά τη διάρκεια της χρήσης. Το λογότυπο είναι ένας τρόπος να παρέμβετε χρωματικά, στιλιστικά και λειτουργικά στον ιματισμό σας, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα της ταυτότητάς σας.  

Συνδυάστε την ποιότητα κατασκευής, με την απαλότητα
που αναζητούν οι πελάτες σας!