Ακολουθώντας τους κανόνες σχετικά με τον ιματισμό των ξενοδοχείων, η εταιρεία έχει χαράξει μια λαμπρή πορεία, με επιτυχημένες συνεργασίες και εγκαθίδρυση του ονόματος Crist στον ‘’χρυσό’’ κατάλογο των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Οι τάσεις συνεχώς αλλάζουν, καθώς η μόδα μεταβάλλεται και γίνεται πιο απαιτητική. Κατά συνέπεια, εντείνεται και ο ανταγωνισμός, επιτάσσοντας την ακολουθία και υιοθέτηση των νέων δεδομένων στον χώρο του υφάσματος, που αποτελεί τη ‘’μήτρα’’ του εξοπλισμού.

Όταν οι περισσότερες εταιρείες ‘’παίζουν’’ με το κατάλευκο βαμβακερό, η Crist περνά ένα βήμα μπροστά, με τη χρήση του cotton linen και μια αλληλουχία απαλών τόνων φυσικών υλικών, όπως για παράδειγμα της άμμου και της στάχτης.

Η δεξιοτεχνία της συναντά τη χρήση πρωτότυπων συνδυασμών υφασμάτων και σχεδίων, ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα λευκά και τυποποιημένα σχέδια και πατρόν, ενώ ταυτόχρονα δεν παρεκκλίνει των κανονισμών.

Αφεθείτε στην ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων εξαιρετικής ποιότητας. Τολμήστε το διαφορετικό, επενδύοντας σε έναν πρωτότυπο εξοπλισμό, που φέρει πάντα την προσωπική πινελιά της Crist, με υπογραφή στη λεπτομέρεια.

Εκλεπτυσμένο και κομψό design που ξεχωρίζει από επιδεξιότητα, καθώς και από την αναλυτική επιλογή των πρώτων υλών.

Σας παρέχονται πλήθος πρωτότυπων επιλογών, με δώρα και αναμνηστικά για τους πελάτες σας: Ευφάνταστα προϊόντα που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, που πέραν του δημιουργικού design, χαρακτηρίζονται από τον eco-friendly χαρακτήρα τους, καθώς έχουν κατασκευαστεί από βιοδιασπώμενα υλικά.