Η Crist θέλοντας να συμβάλει στην προστασία τού ιματισμού της επιχείρησής σας και γενικά κάθε υφασμάτινου προϊόντος που χρησιμοποιείτε, θα σας δίνει τακτικά χρήσιμες συμβουλές για τον καθαρισμό και την συντήρησή τους. Για αρχή σας δίνουμε ορισμένες συμβουλές γενικού ενδιαφέροντος.

Γενικές συμβουλές

• Μην αφαιρείτε ποτέ τις ετικέτες φροντίδας με τις οδηγίες καθαρισμού και σύνθεσης ινών του ιματισμού σας. Οι οδηγίες καθαρισμού που αναγράφονται σε αυτές είναι σωστές, αλλά όχι πάντα καθώς τα λάθη καιροφυλακτούν! Έτσι, γνωρίζοντας τη σύνθεση των ινών του ιματισμού σας από τις ετικέτες, θα είστε σε θέση να ελέγξετε τυχόν λάθη στις οδηγίες καθαρισμού και να χρησιμοποιήσετε την ανάλογη επεξεργασία για τον καθαρισμό.

• Μην διστάσετε να τοποθετήσετε δίπλα στο πλυντήριό σας τα σύμβολα που υπάρχουν στις ετικέτες του ιματισμού σας ή και άλλων κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

• Για να διατηρήσετε τον ιματισμό και τα υφάσματα από φυσικές ίνες στην αρχική τους μορφή (π.χ. μαλλί, λινό ή μετάξι), να χρησιμοποιείτε μεθόδους στεγνού καθαρισμού, αποφεύγοντας τον καθαρισμό με νερό.

• Αποφύγετε τη χρήση στεγνωτηρίου σε ιματισμό και υφάσματα που περιέχουν ελαστικά υλικά ή σε φόρμες διότι υπάρχει περίπτωση να ξεχειλώσουν ή να συρρικνωθούν. Σας συνιστούμε να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά με τον αέρα, απλωμένα σε σκιερό μέρος.

• Όσον αφορά υφάσματα όπως κουρτίνες, τραπεζομάντηλα, καλύμματα καναπέ, κλπ, σας συνιστούμε να τα βουρτσίζετε συχνά έτσι ώστε να αποφευχθεί η συσσώρευση σκόνης και ο αποχρωματισμός του υφάσματος.

Τα 43 χρόνια εμπειρίας της Crist σας περιμένουν για να σας παρουσιάσουν ολοκληρωμένες συλλογές με πλήθος ποιοτικών προϊόντων που θα δίνουν ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη της επιχείρησής σας.