Υπάρχουν επενδύσεις τις οποίες ο φιλοξενούμενος ενός ξενοδοχειακού καταλύματος πιθανόν να μην αντιληφθεί ποτέ. Αντίθετα ο ποιοτικός ιματισμός μπορεί να διορθώσει ή να καλύψει αρκετές ατέλειες και να δώσει την αίσθηση της φροντίδας στην λεπτομέρεια. Το ύφασμα για την ξενοδοχειακή μονάδα δεν μεταφράζεται μόνο σαν σεντόνι, τραπεζομάντιλο ή κουρτίνα. Είναι παράλληλα στοιχείο διακόσμησης, άποψης και ύφους τής επιχειρήσεις. Είναι εργαλείο στα χέρια τού διακοσμητή και αφορμή για σχεδόν ριζική ανανέωση της μονάδας στα μάτια τού πελάτη.

Η Crist, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας, τα νέα σχέδια και χρώματα, τις νέες ποιότητες στα υφάσματα που ενισχύουν την πρακτική λειτουργική τους ταυτότητα και ρόλο, διαθέτει στη νέα της συλλογή Crist Eco Friendly Produced μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων για:

• Κουρτίνα • Κουβερλί • Διακοσμητικό μαξιλάρι • Runner κρεβατιού • Κρεβατόγυρο

Είναι πολύ σημαντικό οι επαγγελματίες του χώρου, να παρακολουθούν τις νέες τάσεις στην αγορά και να κάνουν τις σωστές επενδύσεις. Εμείς στην Crist προσφέρουμε ιδέες και προτάσεις «κομμένες και ραμμένες» στις ανάγκες των επαγγελματιών, δίνοντας πολλές ευκαιρίες να μεταμορφώνεται κάθε τόσο το ξενοδοχειακό τους κατάλυμα, να αλλάζει στιλ και τόνους, χρώματα και ύφος, με λιγότερα χρήματα από όσα απαιτεί η ανακαίνιση για τα ίδια τα έπιπλα ή τα υπόλοιπα διακοσμητικά μέσα και είδη.