Το υπνοδωμάτιο είναι χώρος χαλάρωσης για τους πελάτες οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, σε ένα υπνοδωμάτιο πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά design, χρώματα, έπιπλα, ποιοτικός ιματισμός. Με αυτά τα δεδομένα το ζητούμενο για κάθε επαγγελματία του χώρου είναι ο συνδυασμός αντοχής και πολυτελείας.

Ο ιματισμός προσφέρει ομορφιά και παρεμβαίνει στην αισθητική ενός δωματίου. Μπορεί να το κάνει να φαίνεται ευρύχωρο, άνετο, να προσδίδει θαλπωρή και ζεστασιά, να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για διασκέδαση ή να αποπνέει ένα αίσθημα γαληνής και ξεκούρασης. Όλα αυτά κάνουν ασυναίσθητα τον επισκέπτη τού ξενοδοχείου να δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των υφασμάτων που ντύνουν το υπνοδωμάτιο γιατί έρχεται σε άμεση επαφή με αυτά.

ΣεντόνιαΜαξιλάρια & μαξιλαροθήκεςΠαπλώματα & παπλωματοθήκεςΚουβέρτεςΠροστασία μαξιλαριού & στρώματος.

Όλα αυτά είναι αντικείμενα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού που στην κυριολεξία αγκαλιάζουν τους φιλοξενούμενους.

Ιματισμός για μια σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση σημαίνει ποιότητα και εμείς στην Crist συνδυάζοντας την γνώση με τις σύγχρονες τάσεις τής μόδας, το στιλ με την φινέτσα, δημιουργήσαμε μια νέα σειρά ποιοτικών προϊόντων με την διακριτική ονομασία Crist Eco Friendly Produced, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, με νήματα εξαιρετικής ποιότητας που προσφέρουν εγγυημένη αίσθηση χαλάρωσης και απόλαυσης, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλα για σκληρή επαγγελματική χρήση με μεγάλη διάρκεια «ζωής» που αποδεδειγμένα μειώνουν τα κόστη αγοράς τους.