Συνεργασίες

Η παρουσία της Crist τόσο στην τοπική αγορά, όσο και διεθνώς, ενδυναμώνεται με την ενεργή συμμετοχή των συνεργατών της.

Η συνεργατική κουλτούρα της εταιρείας ενθαρρύνει τη σύναψη δεσμών με επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου, αποσκοπώντας στη συμπληρωματικότητα των υπηρεσιών, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τις επιχειρηματικές συνέργιες. Το τελικό αποτέλεσμα αυτών των δράσεων είναι η μεγιστοποίηση της παρεχόμενης αξίας προς τους πελάτες.

Συγκεκριμένα, η Crist έχει οικοδομήσει επιτυχημένες μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες από διάφορους τομείς και ποικίλες ειδικότητες, όπως η Hellas General Cleaning.

Η εταιρεία Hellas General Cleaning δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα του καθαρισμού και της αποθήκευσης χαλιών. Η συνεργασία της με την Crist οδήγησε σε μια νέα επιχειρηματική πορεία και πλέον δραστηριοποιείται και στην ενοικίαση ξενοδοχειακών σεντονιών και πετσετών.

Μέσω της συνεχούς επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και με τις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, η Hellas General Cleaning προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στους πελάτες της.

Η Insty.gr ασχολείται από το 2010 με την κατασκευή χειροποίητων μοναδικών κοσμημάτων, μετατρέποντας αυτό που άλλοι βλέπουν απλά σαν «υλικό», σε μια μοναδική δημιουργία δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της να αγοράσουν κάτι παραπάνω από ένα «δώρο».

Επίσης σχεδιάζει και υλοποιεί εταιρικά δώρα, προσφέροντας την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν με την insty.gr το εταιρικό τους δώρο, χρησιμοποιώντας μοναδικά & ποιοτικά υλικά σε απίστευτους συνδυασμούς χρωμάτων.

Το GTP είναι ο μεγαλύτερος και μακροβιότερος οργανισμός μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα, αφιερωμένος στην υποστήριξη των επαγγελματιών και των ταξιδιωτών. Η GTP είναι ο κορυφαίος πάροχος ταξιδιωτικών πληροφοριών για την ελληνική ταξιδιωτική βιομηχανία. Διατηρεί και διατηρεί τη μεγαλύτερη και πιο ενημερωμένη βάση δεδομένων της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Το GTP ξεκίνησε το 1975, με την έντυπη έκδοσή του και από τότε έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για τους επαγγελματίες του τουρισμού. Συλλέγει και διαχειρίζεται το σύνολο των ελληνικών τουριστικών δεδομένων και διαδίδει τις πληροφορίες αυτές με δομημένο και καλά διαμορφωμένο τρόπο. www.gtp.gr, Η διαδικτυακή έκδοση του GTP ξεκίνησε το 1998 και από τότε εξυπηρετεί περισσότερους από 150.000 επισκέπτες το μήνα.