Ο επαγγελματικός ιματισμός στο σύνολο του αποτελεί σημαντικό παράγοντα στη δημιουργία μιας αντιπροσωπευτικής εικόνας της ξενοδοχειακής μονάδας. Η επιλογή των λευκών ειδών, αποτελεί μια σοβαρή διαδικασία που απαιτεί προσοχή, καθώς καθορίζει τη διαμονή στο χώρο και την εικόνα των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων.

Ποιότητα

Η επιλογή της ποιότητας του υλικού, πρέπει να γίνεται με υπολογισμό όλων των αναγκών του χώρου. Η πυκνότητα των και τα χρώματα των υφασμάτων, θα καθορίσουν και το ποιοτικό, αισθητικό αποτέλεσμα των χώρων σας.

Η ποιότητα των κλινοσκεπασμάτων και των πετσετών θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υφή, την όψη, την αίσθηση άνεσης κατά τη διάρκεια του ύπνου και την ανάλαφρη αίσθηση μετά το ντους.

Σε ένα ξενοδοχειακό χώρο όπου τα σεντόνια να είναι απαιτείται να είναι φρεσκοσιδερωμένα, η ιδανική επιλογή είναι βαμβάκι και πολυεστέρας (80% βαμβάκι – 20% πολυεστερικό), καθώς δίνει απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα σιδερώνεται εύκολα και τσαλακώνεται δύσκολα.

Έτσι, τα σεντόνια αποκτούν ωραίο στρώσιμο, απαλή υφή, ενώ ταυτόχρονα το σώμα αναπνέει και διατηρεί την κατάλληλη για την εποχή θερμοκρασία, για ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο.

Αντίστοιχα, μια γεμάτη και απαλή πετσέτα δεν δίνει μόνο ωραία αίσθηση κατά την επαφή με το δέρμα, αλλά προσφέρει και την απαραίτητη απορροφητικότητα.

Η σημαντικότητα της επιλογής βέβαια δεν αφορά μόνο στα σεντόνια και τις πετσέτες αλλά ακόμα και τα μαξιλάρια, τα υποσέντονα, τα κουβερλί και τα παπλώματα που έχουν επιλεχθεί, ανάλογα με την ποιότητα που επιθυμεί ο εκάστοτε επαγγελματίας να προσφέρει στον επισκέπτη.

Χρώμα

Το λευκό χρώμα αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή, όσο αφορά τον ιματισμό των ξενοδοχείων.

Η επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς το λευκό αποπνέει έναν τετραπλό συμβολισμό:

Αδιαμφισβήτητη καθαριότητα

Τα άψογα λευκά σεντόνια και πετσέτες του ξενοδοχείου καλλιεργούν μια αίσθηση εξαιρετικής καθαριότητας, χωρίς να αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας στους επισκέπτες.

Έκφραση πολυτέλειας

Το λευκό ήταν πάντα συνδεδεμένο με την πολυτέλεια. Από τις Αναγεννησιακές εποχές, έχει επικρατήσει ως σύμβολο πλούτου. Εκεί που τα πολύχρωμα υφάσματα καθαρίζονται ευκολότερα καθώς μπορούν εύκολα να καμουφλάρουν τους λεκέδες, το λευκό καταστρέφεται εύκολα και ολοσχερώς από έναν μόνο λεκέ. Για αυτό το λόγο, το λευκό δίνει την αίσθηση της οικονομικής ευρωστίας και της μοναδικότητας.

Ευκολία στην πλύση

Εκτός από προφανείς αισθητικούς λόγους, τα λευκά σεντόνια και οι πετσέτες ξενοδοχείου είναι η καλύτερη επιλογή ως προς μια ασφαλή πλύση, σε κατάλληλα υψηλή θερμοκρασία.

Εμφανής ποιότητα

Στην περίπτωση των λευκών κλινοσκεπασμάτων, μια κακή ραφή και γενικότερα ένα οποιοδήποτε ελάττωμα, γίνονται αμέσως αντιληπτά. Έτσι, η τολμηρή επιλογή του αποκαλυπτικού λευκού, αποτελεί ένδειξη καλαισθησίας και αξιοσημείωτης ποιότητας.

Η εταιρεία Crist αποτελεί συνώνυμο της πολυτέλειας, της λεπτομερούς προσέγγισης και της κομψότητας. Επικεντρώνεται στη δημιουργία υψηλής ποιότητας «λευκών ειδών», έχοντας ως προτεραιότητα τη λειτουργική αναβάθμιση των χώρων των πελατών της, συνοδευόμενη από μια πολυτελή υπογραφή.

Εμπιστευτείτε μας για μια ξεχωριστή διαμόρφωση του επαγγελματικού σας χώρου, σύμφωνα με μια πρωτοφανή συνεργασία της εταιρικής σας ταυτότητας, με το design και την πολυτέλεια της Crist.