Στιλ, φινέτσα και κομψότητα, τρεις λέξεις με μεγάλη σημασία, αφού χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες τάσεις τής μόδας που συνεχώς ανανεώνεται. Και μπορεί η μόδα να ανανεώνεται συνεχώς, αλλά είναι λογικό μερικές φορές η οικονομική συγκυρία να μην σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς ή όλες τις τάσεις της.

Εδώ λοιπόν είναι το νόημα του στιλ και εμείς στην Crist επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά, μπορούμε να το δημιουργούμε ακόμη και στις δύσκολές καταστάσεις, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε τον ιματισμό της επιχείρησής σας σε μοντέρνο, δίνοντάς του στιλ, φινέτσα και κομψότητα επενδύοντας σε οικονομικές λύσεις όπως:

• Κεντητό λογότυπο, σε όλα σχεδόν τα είδη του ιματισμού σας για λόγους αισθητικούς και πρακτικούς. Με ανεξίτηλες κλωστές, που δεν ξεβάφουν και δεν ξεθωριάζουν.

• Πλακέ,κεντητό διακοσμητικό σιρίτι από ανεξίτηλη κλωστή που μπορεί να κεντηθεί σε μαξιλαροθήκη, πανωσέντονο, παπλωματοθήκη, αλλά και στις πετσέτες. Μπορεί να συνδυαστεί με κεντητό λογότυπο ή να κατασκευαστεί πολύχρωμο με επιλογή χρωμάτων από ένα πλούσιο χρωματολόγιο κλωστών.

• Πεντάπιετο, ένας ιδιαίτερος τρόπος ραφής που κατασκευάζεται από ειδική μηχανή. Κατά την ραφή του προϊόντος δημιουργεί μικρές πιέτες και με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια ιδιαίτερα καλαίσθητη φάσα.

• Φάσα με λογοτυπημένο ρέλι, που έχει κατασκευαστεί με το λογότυπο ξεχωριστά από τα τελικά προϊόντα, από συνθετικό υλικό για να μην ξεβάφει και να μην συρρικνώνεται στα πλυσίματα.

• Oxford, η ραφή τής μαξιλαροθήκης με επιπλέον μπορντούρα (flaps) στις τρείς ή στις τέσσερεις πλευρές της μαξιλαροθήκης.

• Αζούρ, η τεχνική που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει στο ύφασμα ένα είδος διάτρητου διακοσμητικού κεντήματος.

Στην Crist με γνώμονα τη μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς, μπορούμε επιπλέον να πραγματοποιήσουμε κάθε πρωτότυπη ιδέα σας ή να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους χώρους σας.