Στιλ και φινέτσα! Λέξεις με νόημα και μεγάλη σημασία, αφού χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες τάσεις τής μόδας που συνεχώς ανανεώνεται. Αυτά το νοήματα ακολουθούμε στην Crist και προσφέρουμε μοντέρνο στιλ και φινέτσα στον ιματισμό σας. Επενδύστε σε οικονομικές «φινετσάτες» λύσεις όπως: κεντητό λογότυπο, πλακέ, πεντάπιετο, λογοτυπημένο ρέλι, oxford και αζούρ.

Το κεντητό λογότυπο δίνει φινέτσα στον ιματισμό σας και μπορεί να κεντηθεί σχεδόν σε όλα τα είδη του ιματισμού σας για λόγους αισθητικούς ή πρακτικούς. Στην Crist χρησιμοποιούμε ανεξίτηλες και εξαιρετικής αντοχής κλωστές, οι οποίες δεν ξεβάφουν στα πλυσίματα και δεν ξεθωριάζουν κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Το πλακέ, είναι κεντητό διακοσμητικό σιρίτι από ανεξίτηλη κλωστή που μπορεί να κεντηθεί σε μαξιλαροθήκη, πανωσέντονο, παπλωματοθήκη, αλλά και στις πετσέτες. Μπορεί να συνδυαστεί με κεντητό λογότυπο ή να κατασκευαστεί πολύχρωμο με επιλογή χρωμάτων μέσα από ένα πλούσιο χρωματολόγιο κλωστών.

Το πεντάπιετο, είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος ραφής που κατασκευάζεται από ειδική μηχανή. Κατά την ραφή του προϊόντος δημιουργεί μικρές πιέτες και με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια ιδιαίτερα καλαίσθητη φάσα.

Στην περίπτωση φάσας με λογοτυπημένο ρέλι, το ρέλι έχει κατασκευαστεί με το λογότυπο ξεχωριστά από τα τελικά προϊόντα και είναι συνήθως από συνθετικό υλικό για να μην ξεβάφει, αλλά και να μην συρρικνώνεται κατά τα πλυσίματα.

Ο όρος oxford έχει επικρατήσει για την ραφή τής μαξιλαροθήκης με επιπλέον μπορντούρα (flaps) στις τρείς ή στις τέσσερεις πλευρές της μαξιλαροθήκης.

Το αζούρ, είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει στο ύφασμα ένα είδος διάτρητου διακοσμητικού κεντήματος.

Στην Crist, επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε πρωτότυπη ιδέα σας, καθώς και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους χώρους.