Οι χρήσιμες συμβουλές της Crist που αφορούν την συντήρηση του ιματισμού και γενικά των υφασμάτων της επιχείρησή σας, συνεχίζεται με την απάντηση του συχνού ερωτήματος που αφορά στον καλύτερο τρόπος φροντίδας των παπλωμάτων, ώστε η διάρκεια ζωής τους να φθάνει στα ανώτερα όρια χωρίς να χάνουν την ποιότητά τους.

Πως πρέπει να φροντίζω το πάπλωμά μου.

Μόλις αγοράσατε ένα πάπλωμα, το πιο πιθανό είναι να φαίνεται επίπεδο και χωρίς καθόλου όγκο. Βγάλτε το από τη συσκευασία του και τινάξτε το δυνατά. Αυτό θα αποκαταστήσει τη φυσική του όψη και θα φανεί αμέσως πιο αφράτο. Η πρώτη ενέργειά σας πριν από την αρχική του χρήση είναι να του βάλετε μια παπλωματοθήκη. Εκτός του ότι μια παπλωματοθήκη είναι απαραίτητη για την προστασία των παπλωμάτων από την σκόνη και από πιθανούς λεκέδες, αποτελεί και μια έκφραση του προσωπικού σας στυλ στην συνολική εικόνα της επιχείρησής σας.

Η προστασία με αυτόν τον τρόπο σας δίνει τη δυνατότητα να πλένετε τα παπλώματά σας μια φορά στα 3 χρόνια, περιορίζοντας έτσι τυχόν φθορές τους και αυξάνοντας την διάρκεια ζωής τους. Εννοείται φυσικά ότι οι παπλωματοθήκες πρέπει να πλένονται τακτικά σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας τους. Όταν βγάζουμε τις παπλωματοθήκες για πλύσιμο, τινάζουμε δυνατά το πάπλωμα ώστε να αφαιρέσουμε τυχόν σκόνες και να αποκτήσει πάλι την αφράτη όψη του. Χρησιμοποιήστε (εάν δεν υπάρχουν ειδικές οδηγίες στην ετικέτα του παπλώματος) ήπια απορρυπαντικά και χαμηλή θερμοκρασία για πλύσιμο και στέγνωμα για τη σωστή διατήρηση του παπλώματος. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά. Στο τέλος ελέγξτε το πάπλωμα για να είστε σίγουροι ότι δεν έχουν μείνει υγρά σημεία.

Χρήσιμη πρόσθετη συμβουλή: Βάλτε μια μπάλα του τένις μέσα στο πλυντήριο μαζί με το πάπλωμα. Η μπάλα αναπηδά και δίνει στο πάπλωμά σας την αφράτη όψη που είχε όταν το αγοράσατε. Και κάτι τελευταίο. Μην ξεχνάτε ή μην παραβλέπετε να διαβάζετε πάντοτε τις συγκεκριμένες οδηγίες για την φροντίδα του παπλώματος που αναγράφονται στην ετικέτα του (αν υπάρχει) για να έχετε περισσότερες πληροφορίες από τον κατασκευαστή του.

Στην Crist διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από παπλώματα και παπλωματοθήκες που ανταποκρίνονται στις δύσκολες συνθήκες του επαγγελματικού χώρου με τέλεια υφή και εξαιρετική ραφή. Συνδυάζοντας ποιότητα κατασκευής και πολυτέλεια, τα προϊόντα μας αποτελούν την καλύτερη επιλογή σας.

|