Το καλοκαίρι κατέφθασε και η θερμοκρασία σημειώνει σταθερά αυξανόμενη πορεία. Ως επαγγελματίες που φροντίζουν να προσφέρουν μόνο το καλύτερο, σε ό,τι αφορά τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, οι επιλογές των υφασμάτων του ξενοδοχειακού ιματισμού οφείλουν να γίνονται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Οι πετσέτες πισίνας και θαλάσσης προσθέτουν μια επιπλέον άνεση στην εμπειρία των καλεσμένων σας, καθώς απολαμβάνουν την πισίνα, την παραλία ή το water park του καταλύματός σας. Γι’ αυτό το να αποφασίσετε ποιες πετσέτες θα αγοράσετε δεν πρέπει να είναι μια απόφαση που παίρνετε επιπόλαια.

Παρακάτω, θα διερευνήσουμε τέσσερις παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη καθώς επιλέγετε ποιες πετσέτες πισίνας θα αγοράσετε για τη συλλογή του ξενοδοχειακού ιματισμού σας.  

Βάρος & Αίσθηση

Οι πετσέτες πισίνας, όπως και οι πετσέτες μπάνιου , διατίθενται σε διαφορετικά βάρη. Για παράδειγμα, η εταιρεία Crist προσφέρει δυο εγγυημένες και πολυτελείς επιλογές, όσο αφορά τις πετσέτες πισίνας ξενοδοχειακού ιματισμού:

  • Πετσέτες πισίνας 540gr σε διάσταση 90 x 180cm, από 100% βαμβάκι, με επεξεργασία VAT που προστατεύει από το χλώριο της πισίνας. Είναι διαθέσιμη σε ποικίλους χρωματισμούς: Ανθρακί, Μαύρο, Blue Marine, Τιρκουάζ , Χακί και Άμμου.
  • Πετσέτες πισίνας 485gr σε διάσταση 80 x 160cm, από 100% βαμβάκι, διαθέσιμη σε διάφορους χρωματισμούς: Κροκί, Royal Blue, Άμμου.
  • Πετσέτα Παραλίας Pestemal σε διάσταση 100 x 190cm με κρόσσια, διαθέσιμη σε απόχρωση Γκρι-Μπεζ
  • Πετσέτα Spa/Πισίνας σε διάσταση 80 x 200cm με κρόσσια, σε πρωτότυπους χρωματισμούς Cigar Μπεζ και Γκρι.

Η ποιότητα της Crist, καθώς και ο κομψός και επαναστατικός σχεδιασμός της, την καθιστούν μια καινοτόμα επιλογή. Θα προσδώσει τα απαραίτητα στον ξενοδοχειακό ιματισμό σας, χαρίζοντας άνεση και ευχάριστους τόνους στον χώρο σας.

Απορροφητικότητα

Η καλή απορροφητικότητα είναι απαραίτητη! Για σίγουρη και εγγυημένη επιλογή,  χαρίστε στους καλεσμένους σας πετσέτες πισίνας από 100% βαμβάκι. Το βαμβάκι δεν είναι μόνο φυσικά απορροφητικό και απαλό, αλλά στεγνώνει και γρήγορα. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την ίδια πετσέτα όλη την ημέρα, με άνεση και αποτελεσματικότητα.

Όταν συγκρίνετε επιλογές βαμβακιού, να ξέρετε ότι οι πετσέτες με μακρύτερες, πιο πυκνές θηλιές θα προσφέρουν μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απόδοση από οποιαδήποτε άλλη πετσέτα.

Ανθεκτικότητα

Όσο πιο ανθεκτική είναι η πετσέτα, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει, εξοικονομώντας από την επιχείρησή σας χρόνο και χρήματα.

Γενικά, οι πετσέτες με μεγαλύτερο βάρος είναι πιο ανθεκτικές.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα παραπάνω, η εταιρεία Crist έχει δεσμευτεί ώστε να χαρίσει κάθε απαραίτητη άνεση στην εμπειρία των καλεσμένων σας, προσδίδοντας την ιδιαίτερη υπογραφή της με κάθε αφορμή.

Μέγεθος

Όσο πιο μεγάλη η πετσέτα, τόσο πιο μεγάλη η αίσθηση θαλπωρής που αφήνει στις αισθήσεις. Οι πετσέτες που ‘’αγκαλιάζουν’’ τα σώματα, συνειρμικά θέτουν το αίσθημα της ασφάλειας, πολύ περισσότερο από εκείνες που αφήνουν ακάλυπτα κάποιας σημεία του σώματος.

Βέβαια, τα μεγέθη διαφέρουν, ανάλογα τη χρήση της πετσέτας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να εντάξετε στον ξενοδοχειακό σας ιματισμό κάποιες βοηθητικού μεγέθους πετσέτες, για μεγαλύτερη πρακτικότητα και ομοιομορφία.

Εμπιστευτείτε την Crist για τις ανάγκες σας

Προσφέροντας συμπαγείς, ελαφριές και πολυτελείς  πετσέτες πισίνας, σε πρωτότυπους σχεδιασμούς και σε μοντέρνες χρωματικές επιλογές, κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Οι ανάγκες του ξενοδοχειακού ιματισμού και εξοπλισμού, πρέπει να καλύπτονται, χωρίς να αμελείται η καινοτομία, η πολυτέλεια και προπαντός η καλαισθησία.

Απευθυνθείτε στην Crist, την εταιρεία που γνωρίζει πολύ καλά τον σκοπό της και σχεδιάζει επιμελώς τις παροχές της ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ξενοδοχείων και τη μοντέρνα αισθητική προσέγγιση.