Προφίλ – Ιστορία

H Crist είναι μία από τις ηγέτιδες ελληνικές εταιρείες στο χώρο του ξενοδοχειακού και ευρύτερου επαγγελματικού ιματισμού. Επικεντρώνεται στη δημιουργία υψηλής ποιότητας «λευκών ειδών» συμβάλλοντας στην ποιοτική, αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των χώρων των πελατών της.

Ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ανάγκες εκατοντάδων ξενοδοχείων και νοσοκομείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ κατέχει ηγετική θέση σε απαιτητικές τουριστικές αγορές, όπως αυτές της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

ιστορία

Η ιστορία της Crist ξεκινάει το 1971 και είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την ιστορία του ιματισμού στην Ελλάδα και την απτή έκφραση της φιλοξενίας. Σύγχρονος και κομψός σχεδιασμός, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, σχολαστική ραφή και τεχνοτροπίες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές οι ιδιότητες γεννιούνται από την αλληλεπίδραση της παραδοσιακής τεχνογνωσίας και της τεχνολογίας αιχμής και υλοποιούνται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική.

Η ολοκληρωμένη συλλογή της Crist περιλαμβάνει επιλογές για όλους τους χώρους των ξενοδοχείων, όπως το Υπνοδωμάτιο, το Μπάνιο, την Τραπεζαρία, την Πισίνα και το Spa, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν συλλογές που καλύπτουν τις ανάγκες ιματισμού των Νοσοκομείων.

Η εκπλήρωση των επιθυμιών των πελατών της εταιρείας δημιουργεί νέες προκλήσεις σε μία εποχή αλλαγής του ρόλου του ιματισμού από αναλώσιμο είδος, σε εργαλείο δημιουργίας αξίας. Σήμερα, η πλειοψηφία των ξενοδοχείων αναζητά προϊόντα που ενισχύουν και ολοκληρώνουν την εικόνα τους, ενώ συμβάλουν στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της εμπορικής τους επωνυμίας (branding). Ταυτόχρονα, αναζητούν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποπνέοντας το αίσθημα της ποιότητας τόσο κατά τις πρώτες χρήσεις όσο και στη συνέχεια.

Η δημιουργική ανταπόκριση στις προκλήσεις της τουριστικής αγοράς, προκύπτει μέσα από τις βελτιστοποιημένες διαδικασίες διοίκησης και παραγωγής. Το εξειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό διαπνέεται από την κουλτούρα πελατοκεντρικής δράσης και ανταποκρίνεται τόσο στις προφανείς όσο και στις αδιόρατες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών.

Αντιμετωπίζουμε δημιουργικά τις προκλήσεις της τουριστικής αγορά

-Crist Bed Linen Industry

Quote icon