Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση μιας απαλής και αφράτης πετσέτας, μετά από ένα ζεστό μπάνιο ή ντους.

Ένα ξενοδοχείο που διατηρεί πάντα μια νότα πολυτέλειας, αναμφίβολα οφείλει να προσθέσει υψηλής ποιότητας πετσέτες και υφάσματα υγιεινής. Προσφέρει το αίσθημα της άνεσης και της ασφάλειας στους επισκέπτες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις παροχές του.

Η επιλογή μιας πετσέτας μπάνιου για το ξενοδοχείο δεν είναι τόσο απλή όσο η αγορά μιας πετσέτας για ένα σπίτι. Πρέπει να δοθεί προσοχή στην ποιότητα του υλικού και το πάχος της πετσέτα. Ο στόχος είναι να επιλέξετε την καλύτερη πετσέτα πολυτελείας που θα λατρέψουν οι πελάτες.

1. Βάρος Πετσέτας

Ένα από τα πρώτα ζητήματα κατά την αγορά μιας πετσέτας μπάνιου είναι το βάρος της πετσέτας. Το βάρος της πετσέτας μετριέται σε γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο. Όσο μεγαλύτερο είναι το βάρος, τόσο πιο μεγάλη αίσθηση πολυτέλειας θα νιώθουν οι καλεσμένοι.

2. Ύφασμα Πετσέτας

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο όταν αγοράζετε μια πετσέτα για ένα ξενοδοχείο είναι το ύφασμα. Θα πρέπει να αγοράσετε μια πετσέτα από καθαρό βαμβάκι.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ένας αλλά διαφορετικοί τύποι βαμβακιού. Η αίσθηση και η αντοχή της βαμβακερής πετσέτας θα εξαρτηθεί από τον τύπο του βαμβακιού.

3. Ανθεκτικότητα

Ένα σημαντικό στοιχείο για τις πετσέτες μπάνιου είναι η ανθεκτικότητα. Μια πετσέτα με διπλό φύλλο είναι δύο φορές πιο ανθεκτική σε σύγκριση με μια πετσέτα με μονό φύλλο. Επιπλέον, μια πετσέτα από βαμβάκι είναι πιο ανθεκτική σε σύγκριση με τις τυπικές πετσέτες. Γι’ αυτό τα περισσότερα ξενοδοχεία και θέρετρα χρησιμοποιούν βαμβακερές πετσέτες, καθώς προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Το μείγμα βαμβακιού/πολυεστέρα είναι επίσης ανθεκτικό, αλλά λιγότερο απορροφητικό σε σύγκριση με το βαμβάκι. Για μέγιστης ποιότητας ανθεκτική πετσέτα, θα πρέπει να προτιμήσετε μια πετσέτα από καθαρό βαμβάκι.

Η εταιρεία Crist διαθέτει πεσέτες όλων των απαραίτητων μεγεθών, από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας βαμβάκι, διατηρώντας πάντα μια λεπτή και κομψή προσέγγιση και επιδιώκοντας το  αίσθημα της απόλυτης και πολυτελούς άνεσης για τον επισκέπτη.