Η Crist, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού και με εξειδίκευση στον νοσοκομειακό τομέα, προσφέρει μια πληθώρα ποιοτικών προϊόντων που πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του Υπουργείου Ανάπτυξης και φέρουν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE.

Η συνεργασία μας με όλα σχεδόν τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, τα κέντρα αποκατάστασης και τις κλινικές, αποτελεί εγγύηση για την εξαιρετική ποιότητα, το άψογο service, την συνέπεια και τον απόλυτα επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας μας.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει ποιοτικά προϊόντα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον για:

Δωμάτιο – Μπάνιο – Ιματισμό χειρουργείου – Στολές

Για όλα τα είδη υπάρχει η δυνατότητα σήμανσης με κεντητό ανεξίτηλο λογότυπο, ενώ μπορούν να κατασκευαστούν στις διατάσεις που επιθυμείτε. Πρόσθετα παρέχεται η δυνατότητα κατασκευής στολών δικού σας σχεδίου (βάση δείγματός σας)

Επιδίωξή μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας προσφέρει η Crist, καθώς με την χρήση τους θα διαπιστώσετε τις πολλαπλές δυνατότητες και τα μεγάλα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν. Παράλληλα είμαστε στην διάθεσή σας να συζητήσουμε για οποιαδήποτε πρόσθετη ανάγκη ενδεχομένως θα θέλατε να καλύψετε.