Η επιλογή προϊόντων «χαμηλού» βάρους, τις περισσότερες φορές, είναι και χαμηλού κόστους «ρίχνοντας» την τιμή αγοράς, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τελικά αυτό θα αποφέρει κέρδος για τον επαγγελματία.σέτες μοιάζουν σχεδόν όλες μεταξύ τους μέχρι να χρησιμοποιηθούν.

Το ίδιο και τα μπουρνούζια. Αν όμως δεν είναι καλής ποιότητας, θα μοιάζουν πάλι μεταξύ τους όταν χρησιμοποιηθούν, αλλά δεν θα έχουν καμία σχέση με την αρχική μορφή τους γιατί καταστρέφονται γρήγορα. Η πετσέτα και το μπουρνούζι είναι ένα είδος ιματισμού που έρχεται καθημερινά σε άμεση επαφή με το σώμα και πρέπει να ακολουθεί όλες τις σύγχρονες ποιοτικές προδιαγραφές κατασκευής.

Οι ποιοτικές πετσέτες και τα μπουρνούζια, σύμφωνα με τους ειδικούς, χάρη στην αντοχή τους στη καθημερινή «σκληρή» επαγγελματική χρήση είναι σίγουρο ότι κάνουν γρήγορη απόσβεση των χρημάτων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε χώρες του εξωτερικού με πολύ αναπτυγμένο Hospitality, όπως για παράδειγμα στις ΗΠΑ, οι πετσέτες και τα μπουρνούζια των ξενοδοχείων ξεκινούν από 600gr βάρος.

Στην Crist, συνδυάζοντας το στιλ και την φινέτσα με την ποιότητα, δημιουργήσαμε μια σειρά προϊόντων με την διακριτική ονομασία Crist Eco Friendly Produced, τα οποία αποτελούν ακόμη μια απόδειξη της δέσμευσής μας να λειτουργούμε με κοινωνική υπευθυνότητα, διαθέτοντας ποιοτικά προϊόντα για σκληρή επαγγελματική χρήση, με μεγάλη διάρκεια «ζωής», που αποδεδειγμένα μειώνουν τα κόστη αγοράς.

Πετσέτες

Μπουρνούζια

Πατάκια

Παντόφλές

Κουρτίνες από αδιάβροχο ύφασμα

είναι μερικά από τα επιλεγμένα αξεσουάρ τής Crist, που σε συνδυασμό με τον απαράμιλλης ποιότητας ξενοδοχειακό ιματισμό της, μεταμορφώνουν το μπάνιο σε σαλόνι ομορφιάς.