Το μαξιλάρι είναι ο καθημερινός σας σύντροφος, σε ό,τι αφορά την ξεκούραση και τη σημαντικότητα ενός άνετου και απερίσπαστου ύπνου.

Για να επιτευχθεί ένας καλός ύπνος, χρειάζεται το κατάλληλο μαξιλάρι, το οποίο θα στηρίζει τον αυχένα, θα διατηρεί τη σπονδυλική στήλη σε φυσική θέση και φυσικά θα προσφέρει άνεση.

Εάν ασχολείστε με ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα και πρόκειται για την άνεση και την υποστήριξη του πελατολογίου σας, οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των μαξιλαριών, όσο αφορά το υλικό, την ποιότητα, τη γέμιση και το ύψος.

Τα υλικά

Λάτεξ:  Τα μαξιλάρια λάτεξ κατασκευάζονται από καουτσούκ. Αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές, καθώς είναι υποαλλεργικά και προσφέρουν άνεση και υποστήριξη (το υλικό είναι ευαίσθητο στην πίεση).

Πολυεστέρας: Ο πολυεστέρας είναι συνθετικό υλικό και επίσης υποαλλεργικό υλικό. Έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής (1  με 2 έτη) και δεν είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικά στην πίεση.

Microfibre: Είναι από συνθετικό υλικό και αφήνουν μια ‘’πουπουλένια’’ αίσθηση στον άνθρωπο.

Πούπουλο: Είναι πολύ μαλακά, ισοθερμικά και εύκαμπτα, γιατί το υλικό που περιέχουν κινείται ελεύθερα μέσα στο κάλυμμα προς όλες τις κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα να προσαρμόζονται στον αυχένα, στην πλάτη ή στη μέση, εξασφαλίζοντας στήριξη και άνεση. Διαθέτουν γέμισμα 50% πούπουλο-50% λεπτό φτεράκι εξωτερικό περίβλημα 100 cotton percale 280 t/c.

 Η στάση του ύπνου

Ανάλογα με τον τρόπο που κοιμάται κάποιος άνθρωπος, το μαξιλάρι πρέπει να προσαρμόζεται σε ύψος και πάχος. Προσφέρετε στους πελάτες σας το προνόμιο της επιλογής, με μια μικρή ποικιλία σε ύψος και πάχος.

Προστατευτικό Κάλυμμα

Τα μαξιλάρια πρέπει να ανανεώνονται, κατά προσέγγιση, κάθε 3 χρόνια περίπου.

Η επιλογή ενός ποιοτικού, προστατευτικού καλύμματος μαξιλαριού, είναι σημαντική. Το κάλυμμα θα βοηθήσει να προστατευτεί το μαξιλάρι από λεκέδες και βακτήρια, ενώ μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον χρόνο ζωής του.

Στην Crist, διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή από μαξιλάρια, κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά χρησιμοποιώντας σύγχρονες και πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Είναι κατάλληλα για «σκληρή» επαγγελματική χρήση και διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων. Η συλλογή μας περιλαμβάνει αρκετά διαφορετικά είδη μαξιλαριών ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται για το γέμισμα, το κάλυμμα που μπορεί να έχουν και το σχεδιασμό τους, χωρίς να χάνουν την ανατομική τους ευελιξία.