Η Crist τηρώντας την υπόσχεσή της για τακτική επικοινωνία μαζί σας και παροχή χρησίμων συμβουλών για τον καθαρισμό και την συντήρηση του ιματισμού και γενικά των υφασμάτων της επιχείρησή σας, είναι πάλι κοντά σας με νέες χρήσιμες συμβουλές.

Καθαρισμός καλυμμάτων

Τα καλύμματα κατασκευάζονται από διάφορα είδη υφασμάτων και θα πρέπει να πλένονται προτού λερωθούν πολύ. Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τις κηλίδες και τους λεκέδες με ένα προϊόν πρόπλυσης. Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία καθαρισμού τού καλύμματός σας, βάλτε σε μια γωνιά του υφάσματος διάλυμα από το απορρυπαντικού που θα χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την αντοχή του χρώματος του καλύμματος. Αν το χρώμα ξεβάφει, προχωρήστε σε καθαρισμό με στεγνό καθάρισμα.

Καθαρισμός κουβερτών

Αν και οι κουβέρτες γίνονται από πολλές διαφορετικές ίνες και μείγματα, οι περισσότερες από αυτές πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο. Ακόμη και μάλλινες κουβέρτες μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο. Εάν θέλετε πραγματικά να κρατήσετε τις κουβέρτες σας σε άψογη κατάσταση, συμβουλευτείτε τις πρόσθετες οδηγίες που ακολουθούν:

• “Σκουπίστε” περιστασιακά τις κουβέρτες για να απομακρύνετε τη σκόνη και τα χνούδια.

• Αερίστε τις κουβέρτες περιοδικά, όπως θα απλώνατε τα ρούχα σας, ώστε να τις διατηρείτε “φρέσκες”.

• Πριν πλύνετε μια κουβέρτα, φροντίστε τους μικρούς τοπικούς λεκέδες (αν υπάρχουν).

Στην Crist μετά από 45 χρόνια εμπειρίας στον χώρο και έχοντας στις συλλογές μας ένα πλήθος από ποιοτικά προϊόντα, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προϊόντα που θα αντέχουν στον χρόνο και θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.