Η Crist συμμετέχει στην Xenia, μία από τις ιστορικότερες εκθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας, που θα διεξαχθεί στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, το Metropolitan Expo από τις 25 έως 27 Νοεμβρίου 2017.

Η παρουσία της «Crist» επιχειρεί να αναδείξει τον ρόλο του ιματισμού ως εργαλείου προστιθέμενης αξίας στις παροχές του ξενοδοχείου προς τους επισκέπτες του. Ρόλος ιδιαίτερα σημαντικός σε μία εποχή που το ζητούμενο είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών και η προσέλκυση τουριστών υψηλών απαιτήσεων.

Για την επίτευξη αυτών των προκλητικών στόχων, η Crist, θα παρουσιάσει τη νέα Eco Friendly Produced συλλογή προϊόντων ξενοδοχειακού ιματισμού. Ταυτιζόμενη με τις οικολογικές ευαισθησίες των πελατών, η συλλογή μπορεί να προσδώσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στο χώρο σας και να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης και προβολής.

Το εντυπωσιακό booth της Crist φιλοξενείται στο Hall2/E08 και διαμορφώθηκε πάνω στην ιδέα της οικολογίας και την ανάδειξη του αειφόρου ρόλου των Eco Friendly Produced προϊόντων ως την εξέλιξη στο χώρο του ξενοδοχειακού ιματισμού.

Σας περιμένουμε!