Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία ενός καλού στρώματος όταν πρόκειται για έναν καλό ύπνο. Μερικές φορές, όμως, δεν συνειδητοποιούμε ότι τα κλινοσκεπάσματα που επιλέγουμε να βάλουμε επηρεάζουν επίσης τον ύπνο και την ικανότητα της αίσθησης άνεσης κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Το σωστό κρεβάτι θα μεταμορφώσει το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας σε έναν παράδεισο χαλαρωτικών αισθήσεων. Τα πολυτελή κλινοσκεπάσματα μπορούν να συμβάλλουν στον καλύτερο ύπνο και να διασφαλίσουν μια ολοκληρωτική αίσθηση ανανέωσης και ενέργειας. Η άνεση και η εμπειρία των πελατών σας εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από την επιλογή του ξενοδοχειακού ιματισμού που έχετε κάνει.

Η αγορά πολυτελών κλινοσκεπασμάτων θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές για να εξασφαλίσετε εξαιρετική αξία των χρημάτων σας και την καλύτερη δυνατή απόδοση ύπνου για τους πελάτες σας.

Τι ακριβώς καθιστά το κρεβάτι πραγματικά πολυτελές;

Τα κλασικά πολυτελή κλινοσκεπάσματα είναι σίγουρα από καθαρό βαμβάκι. Ο αριθμός των νημάτων χρησιμοποιείται συχνά ως το βαρόμετρο για τον προσδιορισμό της απαλότητας και της ανθεκτικότητας ενός σεντονιού. Πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη και ο τύπος του βαμβακιού και της ύφανσης, όπως και ο αριθμός των κλωστών.

Ο ξενοδοχειακός ιματισμός, ο εξοπλισμός ξενοδοχείου γενικότερα, είναι ένα θέμα που πρέπει να προσεγγιστεί με λεπτότητα και επαγγελματικό χειρισμό.

Βαμβάκι: Όταν ψάχνετε για το υπέρτατο πολυτελές βαμβακερό κλινοσκέπασμα για τον ξενοδοχειακό ιματισμό σας, ο υψηλός αριθμός νημάτων είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Γενικά, η πραγματική πολυτέλεια ξεκινά από περίπου 200. Ο αριθμός των νημάτων μπορεί να είναι πάνω από 1000, αλλά για να φτάσει πάνω από 400, τα υφάσματα υφαίνονται με νήματα πολλαπλών πασσάλων που τα καθιστά βαρύτερα και λιγότερο ανθεκτικά.

Ποιότητα βαμβακιού:Με 100% βαμβακερά νήματα, μπορείτε να επιτύχετε μια υπέροχη ποιότητα και αίσθηση υψηλών προδιαγραφών. 

Λινό: Η χαρακτηριστική θερμομονωτική του ιδιότητα θα σας κρατήσει δροσερούς το καλοκαίρι και ζεστούς το χειμώνα και, σε αντίθεση με άλλους τύπους κλινοσκεπασμάτων που αρχίζουν να φθείρονται με την πάροδο του χρόνου, τα λευκά είδη γίνονται πιο μαλακά και πιο απαλά όταν τα πλένετε περισσότερο.

Τα λινά κλινοσκεπάσματα δεν είναι μια νέα τάση για να κοσμούν τα υπνοδωμάτια, αλλά χαρίζουν μια πολυτελή αισθητική ‘’τσαλακωμένης υφής’’ και ηρεμιστικού χρώματος, κατέχοντας εξέχουσα θέση στις προτιμήσεις των επαγγελματιών ξενοδόχων. 

Στην Crist, καινοτομούμε χρησιμοποιώντας ως βασικές ύλες το βάμβακι και το λινό. Αποτελούν μοναδικές πολυτελείς επιλογές για μεγαλύτερη άνεση, δροσιά και αίσθηση απαλότητας, σε τιμές προσιτές. Με τον πρωτογενή σχεδιασμό, παρέχουμε μια διαφορετική -από τα κλασσικά- προσέγγιση στον πελάτη, διατηρώντας την κομψότητα σε κάθε βελονιά!