Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Crist στην Xenia 2017, που διεξήχθη από το Σάββατο 25 ως και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Μέσα από τη συμμετοχή της, η Crist, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό την ξενοδοχειακή συλλογή λευκών ειδών με eco-friendly προσανατολισμό. Μία σειρά προϊόντων η οποία παράγεται στο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο της Crist στην Ελλάδα και παρέχει στο ξενοδοχείο, εκτός από εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην προσέλκυση των οικολογικά ευαίσθητων τμημάτων της τουριστικής αγοράς.

Η δημιουργία της eco-friendly συλλογής προέκυψε ως αποτέλεσμα της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας, η οποία προβλέπει την παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς και τη δημιουργική ενσωμάτωσή τους τόσο στην γκάμα των προϊόντων, όσο και στις συμπληρωματικές υπηρεσίες που τα συνοδεύουν.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η θερμή αποδοχή που πέτυχε η νέα συλλογή από το κοινό της έκθεσης, στοιχείο που ανέδειξε το booth της Crist σε σημείο αναφοράς των επαγγελματιών του κλάδου. Γενικό ήταν το συμπέρασμα ότι στην προσπάθεια της βελτίωσης των ξενοδοχειακών υπηρεσιών και της προσέλκυσης ποιοτικού τουρισμού, τα λευκά είδη διαδραματίζουν ήδη ένα νέο αναβαθμισμένο ρόλο ως προϊόντα υψηλής εκλαμβανόμενης αξίας. Τα δε καινοτόμα Concepts της Crist ενσαρκώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αυτή πραγματικότητα, παρέχοντας στα ξενοδοχεία δυναμικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

H Crist δεν είναι μόνο συνδεδεμένη με την ιστορία του ξενοδοχειακού ιματισμού στην Ελλάδα, αλλά και με το μέλλον της φιλοξενίας!