Εάν εργάζεστε στον κλάδο της φιλοξενίας και του ξενοδοχειακού ιματισμού και εξοπλισμού, θα γνωρίζετε ήδη ότι το branding είναι απίστευτα σημαντικό για το κατάλυμά σας.

Από τους μικρούς ξενώνες έως και τις πολυεθνικές αλυσίδες ξενοδοχείων, το ισχυρό μάρκετινγκ είναι επιτακτική ανάγκη καθώς οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι σε θέση να αφήνουν μια ισχυρή εντύπωση στους επισκέπτες – από τη στιγμή που πραγματοποιούν το check-in μέχρι και τη στιγμή της αναχώρησης.

Το καλό μάρκετινγκ ξενοδοχείων βασίζεται κυρίως στις πολυτελείς και άμεσες παροχές, που συνδέονται άρρηκτα με τον ξενοδοχειακό ιματισμό και έπειτα με την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

Η διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο είναι μια άκρως συγκινητική εμπειρία. Οι άνθρωποι θέλουν η διαμονή τους να είναι ξεκούραστη, άνετη και χωρίς προβλήματα – ένα «προσωρινό σπίτι». Συχνά συνδέεται με την ανάμνηση αξέχαστων διακοπών και σημαντικών στιγμών. Οι ταξιδιώτες αναζητούν brands που γνωρίζουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν, επειδή η επωνυμία είναι ένα σήμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

Ένας τρόπος επικοινωνίας αυτής της αξιοπιστίας, πέρα από την υιοθέτηση ενός στρατηγικού πλάνου μάρκετινγκ, είναι η εγκαθίδρυση του logo σας. Κάθε παροχή, μικρή ή μεγάλη, από το ξενοδοχείο ή το κατάλυμά σας πρέπει να υποδηλώνει το όνομα της επιχείρησης.

Κάθε μεμονωμένος πελάτης είναι μέρος του κοινού σας και ο διάλογός σας με αυτό το κοινό είναι ίσως πολύ κρίσιμος και καθοριστικός. Αυτή η κατ’ ιδίαν επικοινωνία θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε απευθείας τα συναισθήματα που επηρεάζουν τις απόψεις των επισκεπτών του ξενοδοχείου για την επωνυμία σας.

Μια καλή εντύπωση, σε συνδυασμό με την αξιομνημόνευτη επωνυμία, μπορεί να κάνει έναν πελάτη πιο πιθανό να επιστρέψει στην επιχείρησή σας για τις επόμενες διακοπές ή να επιλέξει το κατάλυμα για το επερχόμενο επαγγελματικό του ταξίδι. Και το πιο σημαντικό, μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία του με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους.

Και κάπως έτσι, το κεντητό λογότυπο, σε λευκά είδη, αποτελεί εφαρμοσμένη και δοκιμασμένη λύση. Οι κεντημένες πετσέτες, οι ρόμπες με κεντημένο λογότυπο και τα αξεσουάρ που φέρουν στην ετικέτα μια επωνυμία, μπορεί να φαίνονται με την πρώτη ματιά ως καλαίσθητα και πολυτελή, όμως μακροπρόθεσμα  γίνονται ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ για την επικοινωνία της επωνυμίας σας.

Το λογότυπό σας μπορεί να κεντηθεί σχεδόν σε όλα τα είδη του ιματισμού για λόγους αισθητικούς ή πρακτικούς. Η Crist χρησιμοποιεί ανεξίτηλες και εξαιρετικής αντοχής κλωστές, οι οποίες δεν ξεβάφουν στα πλυσίματα και δεν ξεθωριάζουν κατά τη διάρκεια της χρήσης. Μπορεί να κεντηθεί οποιοδήποτε σχέδιο και σε οποιοδήποτε μέγεθος.

Όταν ένας πελάτης έχει βιώσει μια εξαιρετική εμπειρία στο ξενοδοχείο σας, πρέπει να επισφραγίσετε μέσω του ξενοδοχειακού εξοπλισμού αυτόν τον ενθουσιασμό του, κάνοντας τη διαμονή του (και την επωνυμία σας) όσο το δυνατόν πιο αξέχαστη και εντυπωσιακή. Μια επώνυμη πετσέτα χεριών μπορεί να είναι η ιδιαίτερη πινελιά που θα αυξήσει τη δημοτικότητα και τη διάδοση της εμπειρίας τους.

Στην εταιρεία Crist γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημαντικότητα της υπογραφής, μέσω των υπηρεσιών μας σε ξενοδοχειακό ιματισμό και εξοπλισμό. Όταν μιλάμε για καινοτομία και λεπτομέρεια στον κόσμο των υφασμάτων, συνειρμικά επιθυμούμε την ταύτισή μας με τις έννοιες. Έτσι, κατανοούμε και επιδιώκουμε την παροχή κεντητών λογοτύπων στα προϊόντα, σε κάθε επιθυμητή διάσταση και σχέδιο λευκών ειδών.