Το μαξιλάρι είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των επισκεπτών του ξενοδοχείου σας και συμβάλει «αθόρυβα» στην αναβάθμιση της συνολικής τους εμπειρίας. Γι’ αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να διαθέτει την κατάλληλη ανατομική προσαρμοστικότητα ώστε, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις ύπνου του καθενός, να στηρίζει τον αυχένα, να κρατά το κεφάλι στην ίδια ευθεία με την σπονδυλική στήλη και να διασφαλίζει συνθήκες άνεσης και υγιεινής καθώς έρχεται σε επαφή με το πρόσωπο και τις αναπνευστικές οδούς.

Στην Eco Friendly Produced συλλογή μαξιλαριών της Crist θα βρείτε προϊόντα από φυσικά ή συνθετικά υλικά, σε πέντε διαφορετικά είδη ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται για το γέμισμα, το κάλυμμα και το σχεδιασμό τους. Κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, πληρούν τις προδιαγραφές επαγγελματικής χρήσης και διασφαλίζουν την ανατομική προσαρμοστικότητα που απαιτείται.

Επιλέξτε μαξιλάρια από:
Πούπουλο. Πολύ μαλακό, ισοθερμικό και εύκαμπτο, καθώς το φυσικό υλικό που περιέχει κινείται ελεύθερα μέσα στο κάλυμμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Το αποτέλεσμα είναι η προσαρμογή στον αυχένα, στην πλάτη ή στη μέση, εξασφαλίζοντας στήριξη και άνεση. 
Memory foam cool gel. Πρωτοποριακό μαξιλάρι, ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα εφίδρωσης. Προσφέρει τέλεια πρόσφυση στο ανθρώπινο σώμα και σταθερότητα θερμοκρασίας, ενώ το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι η μείωση της θερμοκρασίας. Είναι πάντα δροσερό και προσαρμόζεται άψογα στο σχήμα του αυχένα.
Silicon ball. Ανατομικό μαξιλάρι με γέμιση από σιλικονούχο μπιλάκι που εξασφαλίζει ανακούφιση και σωστή θέση του αυχένα στη διάρκεια του ύπνου. 
Microfiber. Έχει αφράτη αίσθηση παρόμοια με το πούπουλο, χάρη στην εξαιρετική λεπτή και ελαστική ίνα που διαθέτει. Είναι υποαλλεργικό και έχει τη δυνατότητα να στεγνώνει γρήγορα καθώς αερίζεται με ιδανικό τρόπο.
Polyester. Μαλακό, γεμισμένο με εξαιρετικής ποιότητας πολυεστέρα, υποαλλεργικό, ιδανικό για τους λάτρεις του μαλακού μαξιλαριού.

Για την προστασία των μαξιλαριών, επιλέξτε μαξιλαροθήκες από:
Καπιτονέ. Το πάνω μέρος είναι από 50% βαμβάκι και 50% polyester, καπιτοναρισμένο με ελαφριά ψημένη βάτα και το κάτω μέρος non-woven για άνεση και προστασία, ενώ διαθέτει και φερμουάρ.
Πετσετέ-PU. Το πάνω μέρος είναι από 100% βαμβάκι και το κάτω από 100% PU που το καθιστά 100% αδιάβροχο, ενώ διαθέτει φερμουάρ. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και πλένεται στους 95ο C.
Εξασφαλίστε έναν υγιεινό και αναζωογονητικό ύπνο, ονειρευτείτε με την ποιότητα της Crist!