Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Crist, στη 10η ΗΟ.RE.CA που διεξήχθη από την Παρασκευή 6 ως και την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο «ATHENS METROPOLITAN EXPO»  

Κατά την διάρκεια της συμμετοχής της στην έκθεση, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την νέα της συλλογή basic, premium & exclusive για το 2015. Η ανταπόκριση των επαγγελματιών που επισκέφτηκαν το περίπτερό της ήταν μεγάλη και ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα της, την αρίστη ποιότητά τους και την αντοχή τους στη σκληρή επαγγελματική χρήση.

Επίσης ενημερώθηκαν για τη μοναδική δυνατότητα που προσφέρει η Crist στους πελάτες της, να υλοποιεί πραγματοποιεί κάθε πρωτότυπη ιδέα τους και να τους προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για αναβάθμιση όλων των χώρων της επιχείρησής τους. Η νέα συλλογή προϊόντων της Crist, είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, που εισάγονται από επώνυμους οίκους του εξωτερικού, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής που σέβονται το περιβάλλον.