Διακόσμηση

Διακόσμηση, μία ουσιαστική επένδυση με ορατά αποτελέσματα στην εκλαμβανόμενη αξία από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας.

Ο εξειδικευμένος διακοσμητής της Crist, σας υποστηρίζει στην επιλογή, το συνδυασμό και την προβολή των στοιχείων που θα προσδώσουν στο χώρο σας μία ολοκληρωμένη εικόνα υψηλής αισθητικής. Σας κατευθύνει στο ύφος, το στυλ και την επιλογή των υλικών και σας βοηθά στη διαμόρφωση ενός συνόλου που αντανακλά την ταυτότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου σας. Η μεγάλη εμπειρία και η εξειδίκευση της Crist στο τουριστικό κλάδο, εγγυάται ένα επαγγελματικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ο διακοσμητής της Crist είναι στη διάθεση των πελατών* της εταιρείας. Η διαδικασία περιλαμβάνει μία αρχική συνάντηση** καταγραφής των αναγκών και των επιθυμιών σας, ενώ ακολουθεί 2η συνάντηση** παρουσίασης της διακοσμητικής πρότασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Crist, τηλέφωνο 210 9917300 και mail info@crist.gr
*Αφορά εταιρικούς πελάτες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο (ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα).
**Όλες οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο Showroom της Crist, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική.