Συνεργασίες

Η παρουσία της Crist τόσο στην τοπική αγορά, όσο και διεθνώς, ενδυναμώνεται με την ενεργή συμμετοχή των συνεργατών της.

Η συνεργατική κουλτούρα της εταιρείας ενθαρρύνει τη σύναψη δεσμών με επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου, αποσκοπώντας στη συμπληρωματικότητα των υπηρεσιών, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τις επιχειρηματικές συνέργιες. Το τελικό αποτέλεσμα αυτών των δράσεων είναι η μεγιστοποίηση της παρεχόμενης αξίας προς τους πελάτες.

Ενδεικτικά η εταιρεία έχει χτίσει επιτυχημένες και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες από διάφορες ειδικότητες και τομείς όπως:

hellas general cleaning2

 

Η Hellas General Cleaning δραστηριοποιείται από το 1995 στο χώρο του καθαρισμού-φύλαξης ταπήτων καθώς και στον καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού, ενώ με την συνεργασία της με την Crist επεκτείνεται πλέον και στην ενοικίαση ξενοδοχειακού ιματισμού.

Με συνεχείς επενδύσεις σε έμψυχο δυναμικό καθώς και με τις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στους πελάτης της.

 

insty logo

Η insty.gr ασχολείται από το 2010 με την δημιουργία χειροποίητων μοναδικών κοσμημάτων, μετατρέποντας αυτό που άλλοι βλέπουν απλά σαν «υλικό», σε μια μοναδική δημιουργία δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της να αγοράσουν κάτι παραπάνω από ένα «δώρο».

Επίσης σχεδιάζει και υλοποιεί εταιρικά δώρα, προσφέροντας την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν με την insty.gr το εταιρικό τους δώρο, χρησιμοποιώντας μοναδικά & ποιοτικά υλικά σε απίστευτους συνδυασμούς χρωμάτων.

 

gtp

Το GTP για περισσότερα από 40 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό. Κατά τη διάρκεια της πορείας του, με βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, δημιούργησε μια σειρά αξιόπιστων επαγγελματικών εργαλείων και λύσεων και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής εργασίας. Ο έντυπος οδηγός και η ιστοσελίδα, www.gtp.gr με πλήθος πληροφοριών για παραλίες, POI’s, τουριστικές επιχειρήσεις, δρομολόγια πλοίων, κλπ. Το GTP Headlines, σημαντικό κανάλι διοχέτευσης πληροφοριών, ενημερώνει για τις τελευταίες και σημαντικότερες εξελίξεις στον τουριστικό κλάδο. To Travel Offers by GTP απευθύνεται στον τελικό καταναλωτή παρουσιάζοντας δελεαστικές προσφορές και μοναδικές προτάσεις.

Ενθαρρύνοντας νέες συνεργασίες και επιχειρηματικές επαφές, προσκαλούμε και εσάς να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σχεδιάσουμε μαζί τον δρόμο της επιτυχίας.      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Investing in perennial values and pioneering in each step, Crist the linen production company, has drawn an impressive course since 1971 making new standards in professional linen field.
 
Between the investing plans the company has fulfilled is the applied management system of quality corresponding to ISO 9001:2008. Every product for clinics and hospitals are CE certified.


Crist pioneers once again by adopting environmentally friendly procedures in the whole production process. A photovoltaic park has been set up in the company premises creating the first energy autonomous linen factory in Greece.