Φεβ02

Save the date! HO.RE.CA 2018 Here we come!

Categories // Νέα

Save the date! HO.RE.CA 2018 Here we come!

Για ακόμη μια χρονιά η Crist δηλώνει παρούσα στη 13η HORECA, τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα, που ανοίγει τις πύλες της από τις 9 - 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Στο ανανεωμένο booth της Crist, (Hall3/D12), έχουμε αποτυπώσει για ακόμα μία φορά την πάγια υποστήριξη μας στην Οικολογία και την Αειφόρο Ανάπτυξη, δίνοντας ένα παραπάνω λόγο στους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς να επιλέξουν τα προϊόντα της Crist.

Γιατί ο κόσμος είναι καλύτερος, όταν τα λευκά είδη που επιλέγουμε είναι «πράσινα»!

Έναρξη Υλοποίησης Πλάνου Ανάπτυξης 2018-2020!


Από το 1971, η εταιρία Crist εξελίσσει την εσωτερική δομή της, με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών.
Στο πλαίσιο της Πελατοκεντρικής φιλοσοφίας, ενισχύσαμε πρόσφατα το Τμήμα Πωλήσεων με τρία στελέχη, των οποίων η εμπειρία και η τεχνογνωσία θα συνδράμει στην περαιτέρω βελτίωση μας!
Η προσθήκη των στελεχών αποτελεί μέρος του Πλάνου Ανάπτυξης 2018-2020 της Crist! Το οποίο προβλέπει ανάλογες κινήσεις για τα υπόλοιπα τμήματα μας.

 

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.