Ιουλ05

Δωρεά Ιματισμού στο "Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παροχής Παιδικής Προστασίας"

Categories // Νέα

Δωρεά Ιματισμού στο

Η Crist Bed Linen Industry, στo πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσέφερε ιματισμό για τις ανάγκες ενός ιστορικού Ιδρύματος παροχής παιδικής προστασίας στην Ελλάδα, το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

Η Crist εκτός από τις στρατηγικές της ενέργειες σε περιβαλλοντικά ζητήματα, αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο τις κοινωνικές της ευαισθησίες και είναι περήφανη που ως Ελληνική εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς μέσα από ένα σύστημα αξιών και μέριμνας της χώρας μας. Ανταποκρινόμενη στις δυσκολίες και στις ανάγκες του Ιδρύματος παροχής παιδικής προστασίας, στοχεύει με αυτή την πράξη αγάπης σε μια καλύτερη κοινωνία.

Η Crist κάνει πραγματικότητα τους βραχυπρόθεσμους στόχους που έχει θέσει και πορεύεται με σταθερά και σταδιακά βήματα στο πλαίσιο της υλοποιήσεως του ολοένα και αυξανόμενου ενδιαφέροντος της σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.