Μαρ30

Crist Monthly Report: Η Crist στο Fortune | Horeca 2018 | Πλάνο Ανάπτυξης 2018-2020

Categories // Νέα

 

Η Crist στο Fortune

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Crist, Τάσος Ιορδανόπουλος μίλησε στην ελληνική έκδοση του Fortune για την «αειφόρο ανάπτυξη» και το πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ


Horeca 2018
Για 10η συνεχή χρονιά, η Crist συμμετείχε στην μεγαλύτερη έκθεση της χώρας. 
Πλήθος συνεργατών και δυνητικών πελατών από τον ξενοδοχειακό χώρο επισκέφτηκαν το εκθεσιακό περίπτερο μας και ενημερώθηκαν για τις νέες συλλογές και το πλάνο ανάπτυξης 2018-2020!Πλάνο Ανάπτυξης 2018-2020

Από το 1971, η Crist αποτελεί πρωτοπόρο συνεργάτη της ξενοδοχειακής αγοράς. Ο σχεδιασμός, η παραγωγή, το branding των προϊόντων ιματισμού αποτελούν αντικείμενα διαρκούς εκσυγχρονισμού ώστε να ανταποκρίνονται στα ποιοτικά standards των συνεργατών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πλάνο Ανάπτυξης 2018-2020 περιλαμβάνει επενδύσεις σε know-how, βελτιστοποίηση της παραγωγής και ενίσχυση της περιβαλλοντολογικής κατεύθυνσης της Crist, συγκεκριμένα με την μοναδική στην Ελλάδα πιστοποίηση Eco friendly produced linen.

Στόχος μας, να αποτελούμε το σημείο αναφοράς στην κλάδο του επαγγελματικού Ιματισμού!

 

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.