Οκτ03

Crist ελατε να ξαναγνωριστουμε !

Categories // Νέα

Crist ελατε να ξαναγνωριστουμε !

Crist, ένα όνομα μία ιστορία!

Έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη πορεία εδώ και περίπου μισό αιώνα, από το 1971, αποτελεί μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες στην κατασκευή στολών προσωπικού και ιματισμού νοσοκομείων.

Η συνεργασία μας με όλα τα δημόσια νοσοκομεία και με πληθώρα από ιδιωτικά, κέντρα αποκατάστασης και κλινικές, αποτελεί εγγύηση για την εξαιρετική ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση, τις εγγυημένες παραδόσεις, τα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης και τον απόλυτα επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας μας.

  

Η Crist, άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κλάδο της υγείας, παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με άψογες ραφές και εκπληκτικές εφαρμογές. Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού, δημιουργεί με μεράκι και σεβασμό προϊόντα που προορίζονται για νοσοκομειακή χρήση και πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές φέροντας την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE, εφαρμόζοντας παράλληλα σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008.

Οι επιλογές που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι πολλές, ανακαλύψτε και εσείς την ποιότητα και την αντοχή των προϊόντων μας!  

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.