Απρ16

‘Αρθρο της Crist στο protothema.gr

Categories // Νέα

linen_indestry

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Τάσος Ιορδανόπουλος παραχώρησε συνέντευξη για την καινοτομία και το πλάνο ανάπτυξης 2018-20 της Crist, στο Πρώτο Θέμα.

Η αέναη ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας, έχει συμπαρασύρει την κατηγορία των επιχειρήσεων που προμηθεύουν αγαθά και υπηρεσίες στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Η αλληλένδετη αναπτυξιακή πορεία έχει δημιουργήσει θέσεις εργασίας, αλλά και σημαντικές επενδύσεις.

Ο Τάσος Ιορδανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ξενοδοχειακού ιματισμού Crist, μας παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης 2018-2020, το οποίο περιλαμβάνει επενδύσεις στην «πράσινη» ανάπτυξη και την επέκταση στις αγορές του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Crist με την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της προ πενταετίας, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.
 
Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ
 

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.