Σεπ19

Συστηθειτε ξανα! «Φορωντας» ενα ακομα αστερι, ενα κλειδι ή τον νεο σας τιτλο, ως boutique hotel.

Categories // Νέα

Συστηθειτε ξανα! «Φορωντας» ενα ακομα αστερι, ενα κλειδι  ή τον νεο σας τιτλο, ως boutique hotel.

Δημιουργήστε το δικό σας πρότυπο με έντονη προσωπικότητα, ξεκάθαρη αισθητική και βελτιωμένες παροχές, ενόψει της διαδικασίας έκδοσης πιστοποιητικού κατάταξης καταλυμάτων.

Η διαφοροποίηση της εμπειρίας στη διαμονή, σε μία ταχέως εξελισσόμενη αγορά όπως αυτή του ξενοδοχειακού κλάδου, μπορεί να φαντάζει δύσκολη ή ότι απαιτεί σημαντική οικονομική επιβάρυνση. Η ταύτιση του καταλύματος με προδιαγραφές υψηλού επιπέδου δημιουργεί, όμως, μία ελκυστική και κερδοφόρα πολιτική για την επιχείρηση.

 

Η Crist όντας αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την ιστορία του ιματισμού στην Ελλάδα και την απτή έκφραση της φιλοξενίας, μπορεί να σας παραθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις αναβάθμισης, που με μία στοχευόμενη δαπάνη θα αποκομίσετε υψηλή προστιθέμενη αξία αλλά και οφέλη που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου.

Η ολοκληρωμένη συλλογή της Crist περιλαμβάνει επιλογές για όλους τους χώρους των ξενοδοχείων, όπως το Υπνοδωμάτιο, το Μπάνιο, την Τραπεζαρία, την Πισίνα και το Spa.

Δώστε έμφαση σε ποιοτικά προϊόντα όπως:

  • σεντόνια - παπλωματοθήκες
  • καλύμματα υγιεινής προστασίας για τα στρώματα και τα μαξιλάρια
  • πετσέτες (μπάνιου-πισίνας) - μπουρνούζια
  • παντόφλες και SPA accessories
  • laundry bag
  • είδη σκίασης (κουρτίνα black)

τα οποία θα λειτουργήσουν ως κινητήριος δύναμη στην ανάδειξη πρωτοποριακών υπηρεσιών φιλοξενίας και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας.

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.