Μαϊ19

Συνεργασία με την Laundry Clean Express

Categories // Νέα

{loadposition add}

Η Crist, στα πλαίσια της διεύρυνσης των στρατηγικών συνεργασιών στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Laundry Clean Express, μια κίνηση που ως στόχο έχει την περαιτέρω διεύρυνση των λύσεων που προσφέρονται από την Crist στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού χώρου.

Τα πλυντήρια Clean Express των αδελφών Κωνσταντίνου και Στέλλας Τουλούπη, με δεκαετή παρουσία στο χώρο, προσφέρουν τις κατάλληλες υπηρεσίες και την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται ο επαγγελματικός ιματισμός. Με σύμμαχο την ποιότητα και τον επαγγελματισμό της, αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για τις ανάγκες της μικρής και μεσαίας ξενοδοχειακής επιχείρησης τόσο στην Νάξο, όσο στην Αμοργό και στα Κουφονήσια. Επιπρόσθετα με αυτή την συνεργασία της με την Crist, επεκτείνεται πλέον και στο Leasing ξενοδοχειακού ιματισμού.

Η Crist, με αυτή την συνεργασία, στοχεύει στην ενίσχυση της θέσης της στο χώρο της ενοικίασης επαγγελματικού ιματισμού, συνδυάζοντας με εξαιρετικό τρόπο ένα μεγάλο δίκτυο διανομής προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας, που έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε επιχειρηματία την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον ιματισμό της μονάδας του.

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.