Απρ05

Σεντόνια με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

{loadposition add}

Το υπνοδωμάτιο είναι χώρος χαλάρωσης για τους πελάτες οποιασδήποτε ξενοδοχειακής μονάδας. Σύμφωνα δε, με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, στο υπνοδωμάτιο πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά design, χρώματα, έπιπλα και φυσικά ποιοτικός ιματισμός.

Ειδικά τα σεντόνια που επιλέγονται είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση αφού αγκαλιάζουν το σώμα κάθε «επισκέπτη», ενώ παράλληλα είναι το πιο ορατό μέρος του κρεβατιού, κάνοντας την διαφορά στην οπτική αισθητική και στο επίπεδο άνεσης του χώρου.

H συλλογή μας Crist Eco Friendly Produced διαθέτει μεγάλη ποικιλία από βαμβακερά και σύμμεικτα σεντόνια, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα κορυφαία

• Super Jacquard Πενιέ Satin ακανόνιστη ρίγα 350 κλώστες

• Super Satin Πενιέ Satin Sanforised 300 κλωστές

• Satin Stripe Πενιέ Satin ριγέ Sanforised 240 κλωστές (ρίγα 1εκ. & 2 εκ.)

που αποτελούν και την πιο δημοφιλή επιλογή για καθημερινή χρήση αφού είναι ανθεκτικά, «αναπνέουν» καλύτερα και είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές.

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και οικονομικότερα βαμβακερά όπως

• Super Percale Πενιέ Sanforised 220 κλωστές

• Top Victoria Πενιέ Sanforised 160 κλωστές

• Αιγυπτιακό Πενιέ Sanforised 150 κλωστές

ή ακόμα και σύμμεικτα όπως

• Super Percale, Βαμβάκι 50%-Polyester 50%, Πενιέ 220 κλωστές

• Victorys, Βαμβάκι 75%-Polyester 25%, Πενιέ 200 κλωστές

• Percale, Βαμβάκι 50%-Polyester 50%, 140 και 180 κλωστές

Με αυτά τα δεδομένα το ζητούμενο για κάθε επαγγελματία είναι ο συνδυασμός αντοχής και πολυτελείας. Εμείς στην Crist, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του επαγγελματικού ιματισμού, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.