Νέα

Ιουλ21

Καλές Διακοπές

Categories // Νέα

Καλές Διακοπές

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία θα παραμείνει κλειστή λόγω θερινών διακοπών από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου ως την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016.

Για δική σας διευκόλυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως το τμήμα πωλήσεων για τυχόν παραγγελίες σας.

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

Ιουν28

Επέκταση δραστηριοτήτων στο εξωτερικό

Categories // Νέα

Επέκταση δραστηριοτήτων στο εξωτερικό

Την είσοδό της στην απαιτητική Ευρωπαϊκή αγορά πραγματοποίησε η Crist με την υπογραφή συμβολαίων συνεργασίας με ξενοδοχειακές μονάδες σε Ιταλία και Ελβετία, ενώ παράλληλα έντονο είναι το ενδιαφέρον για συνεργασίες με μονάδες από χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Ιουν08

Μπάνιο με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

Μπάνιο με την υπογραφή της Crist

Η επιλογή προϊόντων «χαμηλού» βάρους, τις περισσότερες φορές, είναι και χαμηλού κόστους «ρίχνοντας» την τιμή αγοράς, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τελικά αυτό θα αποφέρει κέρδος για τον επαγγελματία.σέτες μοιάζουν σχεδόν όλες μεταξύ τους μέχρι να χρησιμοποιηθούν.

Το ίδιο και τα μπουρνούζια. Αν όμως δεν είναι καλής ποιότητας, θα μοιάζουν πάλι μεταξύ τους όταν χρησιμοποιηθούν, αλλά δεν θα έχουν καμία σχέση με την αρχική μορφή τους γιατί καταστρέφονται γρήγορα. Η πετσέτα και το μπουρνούζι είναι ένα είδος ιματισμού που έρχεται καθημερινά σε άμεση επαφή με το σώμα και πρέπει να ακολουθεί όλες τις σύγχρονες ποιοτικές προδιαγραφές κατασκευής.

Μαϊ11

Στιλ και φινέτσα με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

Στιλ και φινέτσα με την υπογραφή της Crist

Στιλ και φινέτσα! Λέξεις με νόημα και μεγάλη σημασία, αφού χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες τάσεις τής μόδας που συνεχώς ανανεώνεται. Αυτά το νοήματα ακολουθούμε στην Crist και προσφέρουμε μοντέρνο στιλ και φινέτσα στον ιματισμό σας. Επενδύστε σε οικονομικές «φινετσάτες» λύσεις όπως: κεντητό λογότυπο, πλακέ, πεντάπιετο, λογοτυπημένο ρέλι, oxford και αζούρ.

Απρ25

Καλό Πάσχα

Categories // Νέα

Καλό Πάσχα

Ευχόμαστε Το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

Καλή Ανάσταση και Κάλο Πάσχα

Η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή από 28 Απριλίου έως 3 Μαΐου.

Απρ13

Υφάσματα διακόσμησης με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

Υφάσματα διακόσμησης με την υπογραφή της  Crist

Υπάρχουν επενδύσεις τις οποίες ο φιλοξενούμενος ενός ξενοδοχειακού καταλύματος πιθανόν να μην αντιληφθεί ποτέ. Αντίθετα ο ποιοτικός ιματισμός μπορεί να διορθώσει ή να καλύψει αρκετές ατέλειες και να δώσει την αίσθηση της φροντίδας στην λεπτομέρεια. Το ύφασμα για την ξενοδοχειακή μονάδα δεν μεταφράζεται μόνο σαν σεντόνι, τραπεζομάντιλο ή κουρτίνα. Είναι παράλληλα στοιχείο διακόσμησης, άποψης και ύφους τής επιχειρήσεις. Είναι εργαλείο στα χέρια τού διακοσμητή και αφορμή για σχεδόν ριζική ανανέωση της μονάδας στα μάτια τού πελάτη.

Μαρ24

Υπνοδωμάτιο με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

Υπνοδωμάτιο με την υπογραφή της  Crist

Το υπνοδωμάτιο είναι χώρος χαλάρωσης για τους πελάτες οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, σε ένα υπνοδωμάτιο πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά design, χρώματα, έπιπλα, ποιοτικός ιματισμός. Με αυτά τα δεδομένα το ζητούμενο για κάθε επαγγελματία του χώρου είναι ο συνδυασμός αντοχής και πολυτελείας.

Μαρ02

Νέο εταιρικό έντυπο για την Crist

Categories // Νέα

Νέο εταιρικό έντυπο για την Crist

Στην 11η έκθεση HO.RE.CA παρουσιάστηκε το νέο πρωτοποριακό εταιρικό εντύπου της Crist. Ο σχεδιασμός έγινε από το δημιουργικό γραφείο pecora nera - design studio, το οποίο επίσης επιμελήθηκε τον επανασχεδιασμό και την υλοποίηση της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της Crist.

Το νέο εταιρικό έντυπο περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες: Υπνοδωμάτιο – Μπάνιο – Τραπεζαρία - Υφάσματα διακόσμησης- Φινέτσα στο ιματισμό - SPA & Accessories

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  


      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.