Νέα

Ιαν02

Πώς να διαλέξω πάπλωμα

Categories // Νέα

Πώς να διαλέξω πάπλωμα

Σκεφτήκατε ποτέ ότι η αγορά ενός παπλώματος είναι μια μικρή επένδυση; Γιατί: α) Ένα πολύ καλό πάπλωμα είναι ακριβό. β) Το αποτέλεσμα αυτής της αγοράς θα σας χαρίσει ήρεμες και ζεστές νύχτες. γ) Ένα καλό πάπλωμα θα σας κρατήσει συντροφιά για πολλά χρόνια, ανάλογα φυσικά με την χρήση και την φροντίδα του. Άρα η αγορά του θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Ανάλογα λοιπόν με το υλικό (γέμιση) που υπάρχει στο εσωτερικό τους, υπάρχουν στην αγορά παπλώματα από φυσικά (πούπουλο, βαμβάκι, μαλλί, μετάξι, λινό) και συνθετικά υλικά (microfiber, hollowfiber).

Δεκ16

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017

Categories // Νέα

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία θα παραμείνει κλειστή από 24 Δεκεμβρίου 2016 ως 8 Ιανουαρίου 2017.

Θέρμες ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά με υγεία, ειρήνη, ελπίδα και δημιουργία

Δεκ05

Συνεργασία με την Hellas General Cleaning

Categories // Νέα

Συνεργασία με την Hellas General Cleaning

Η Crist, στα πλαίσια της διεύρυνσης των στρατηγικών συνεργασιών στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού, ανακοινώνει την συνεργασία της με και την εταιρία Hellas General Cleaning – υπηρεσίες καθαριστηρίου & πλυντηρίων ιματισμού.

Νοε24

Νοσοκομειακός ιματισμός

Categories // Νέα

Νοσοκομειακός ιματισμός

Η Crist, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού και με εξειδίκευση στον νοσοκομειακό τομέα, προσφέρει μια πληθώρα ποιοτικών προϊόντων που πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του Υπουργείου Ανάπτυξης και φέρουν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE.

Η συνεργασία μας με όλα σχεδόν τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, τα κέντρα αποκατάστασης και τις κλινικές, αποτελεί εγγύηση για την εξαιρετική ποιότητα, το άψογο service, την συνέπεια και τον απόλυτα επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας μας.

Νοε15

Δωρεά ιματισμού στο Γηροκομείο "Εστία Κωνσταντινουπόλεως"

Categories // Νέα

Δωρεά ιματισμού στο Γηροκομείο

Η Crist Bed Linen Industry, στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσέφερε ιματισμό για τις ανάγκες του Γηροκομείου «Εστία Κωνσταντινουπόλεως».

Οκτ10

Τραπεζαρία με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

Τραπεζαρία με την υπογραφή της Crist

Σήμερα που ο βιομηχανοποιημένος τρόπος ζωής τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και οδηγεί τον σύγχρονο άνθρωπο σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς, γίνεται πιο έντονη η ανάγκη για μικρές απολαύσεις. Το πρωινό ή το δείπνο σε μια αισθητικά όμορφη και προσεγμένη τραπεζαρία, δημιουργεί σπιτική ζεστασιά και φιλική ατμόσφαιρα.

Οκτ04

Δωρεά ιματισμού στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Categories // Νέα

Δωρεά ιματισμού στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Crist Bed Linen Industry προσέφερε ιματισμό (λευκά είδη) για τις ανάγκες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

Σεπ15

SPA & accessories με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

SPA & accessories με την υπογραφή της Crist

Αν αναρωτιέστε πως μπορείτε να επιτύχετε την απόλυτη χαλάρωση σε ένα χώρο SPA, εμείς στην Crist έχουμε το κλειδί της επιτυχίας. Διαθέτοντας εμπειρία πολλών ετών και γνωρίζοντας τα «μυστικά» και τις τεχνικές στη μοντέρνα και ποιοτική παραγωγή, δημιουργήσαμε τη σειρά Crist Eco Friendly Produced, που περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα SPA και αξεσουάρ.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.