Νέα

Μαϊ11

Στιλ και φινέτσα με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

Στιλ και φινέτσα με την υπογραφή της Crist

Στιλ και φινέτσα! Λέξεις με νόημα και μεγάλη σημασία, αφού χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες τάσεις τής μόδας που συνεχώς ανανεώνεται. Αυτά το νοήματα ακολουθούμε στην Crist και προσφέρουμε μοντέρνο στιλ και φινέτσα στον ιματισμό σας. Επενδύστε σε οικονομικές «φινετσάτες» λύσεις όπως: κεντητό λογότυπο, πλακέ, πεντάπιετο, λογοτυπημένο ρέλι, oxford και αζούρ.

Απρ25

Καλό Πάσχα

Categories // Νέα

Καλό Πάσχα

Ευχόμαστε Το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

Καλή Ανάσταση και Κάλο Πάσχα

Η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή από 28 Απριλίου έως 3 Μαΐου.

Απρ13

Υφάσματα διακόσμησης με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

Υφάσματα διακόσμησης με την υπογραφή της  Crist

Υπάρχουν επενδύσεις τις οποίες ο φιλοξενούμενος ενός ξενοδοχειακού καταλύματος πιθανόν να μην αντιληφθεί ποτέ. Αντίθετα ο ποιοτικός ιματισμός μπορεί να διορθώσει ή να καλύψει αρκετές ατέλειες και να δώσει την αίσθηση της φροντίδας στην λεπτομέρεια. Το ύφασμα για την ξενοδοχειακή μονάδα δεν μεταφράζεται μόνο σαν σεντόνι, τραπεζομάντιλο ή κουρτίνα. Είναι παράλληλα στοιχείο διακόσμησης, άποψης και ύφους τής επιχειρήσεις. Είναι εργαλείο στα χέρια τού διακοσμητή και αφορμή για σχεδόν ριζική ανανέωση της μονάδας στα μάτια τού πελάτη.

Μαρ24

Υπνοδωμάτιο με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

Υπνοδωμάτιο με την υπογραφή της  Crist

Το υπνοδωμάτιο είναι χώρος χαλάρωσης για τους πελάτες οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, σε ένα υπνοδωμάτιο πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά design, χρώματα, έπιπλα, ποιοτικός ιματισμός. Με αυτά τα δεδομένα το ζητούμενο για κάθε επαγγελματία του χώρου είναι ο συνδυασμός αντοχής και πολυτελείας.

Μαρ02

Νέο εταιρικό έντυπο για την Crist

Categories // Νέα

Νέο εταιρικό έντυπο για την Crist

Στην 11η έκθεση HO.RE.CA παρουσιάστηκε το νέο πρωτοποριακό εταιρικό εντύπου της Crist. Ο σχεδιασμός έγινε από το δημιουργικό γραφείο pecora nera - design studio, το οποίο επίσης επιμελήθηκε τον επανασχεδιασμό και την υλοποίηση της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της Crist.

Το νέο εταιρικό έντυπο περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες: Υπνοδωμάτιο – Μπάνιο – Τραπεζαρία - Υφάσματα διακόσμησης- Φινέτσα στο ιματισμό - SPA & Accessories

Φεβ22

Η Crist στην 11η HO.RE.CA 2016

Categories // Νέα

Η Crist στην 11η  HO.RE.CA 2016

Η Crist συμμετείχε και φέτος στην 11η HO.RE.CA που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo» από τις 12 έως 15 Φεβρουαρίου, με εντυπωσιακό περίπτερο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. στην αίθουσα Α3.

Στόχος τής συμμετοχής ήταν η όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τής εταιρίας καθώς και η προσέλκυση νέων συνεργασιών από την ξενοδοχειακή αγορά, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στο χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού.

Φεβ05

Πρόσκληση στην 11η HO.RE.CA 2016

Categories // Νέα

Πρόσκληση στην 11η HO.RE.CA 2016

Σας προσκαλούμε στην 11η Έκθεση HO.RE.CA στην οποία λαμβάνει μέρος και φέτος η εταιρεία μας, για να σας παρουσιάσουμε τη νέα μας συλλογή προϊόντων Crist Eco Friendly Produced.

Ιαν28

Η Crist με νέα συλλογή στη HO.RE.CA 2016

Categories // Νέα

Η Crist με νέα συλλογή στη HO.RE.CA 2016

Η Crist, με σχεδόν μισό αιώνα παρουσίας στο χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού, θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή ξενοδοχειακού ιματισμού για το 2016 στην 11η έκθεση HO.RE.CA, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo» από την Παρασκευή 12 έως και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  


      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.