Νέα

Νοε24

Νοσοκομειακός ιματισμός

Categories // Νέα

Νοσοκομειακός ιματισμός

Η Crist, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού και με εξειδίκευση στον νοσοκομειακό τομέα, προσφέρει μια πληθώρα ποιοτικών προϊόντων που πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του Υπουργείου Ανάπτυξης και φέρουν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE.

Η συνεργασία μας με όλα σχεδόν τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, τα κέντρα αποκατάστασης και τις κλινικές, αποτελεί εγγύηση για την εξαιρετική ποιότητα, το άψογο service, την συνέπεια και τον απόλυτα επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας μας.

Νοε15

Δωρεά ιματισμού στο Γηροκομείο "Εστία Κωνσταντινουπόλεως"

Categories // Νέα

Δωρεά ιματισμού στο Γηροκομείο

Η Crist Bed Linen Industry, στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσέφερε ιματισμό για τις ανάγκες του Γηροκομείου «Εστία Κωνσταντινουπόλεως».

Οκτ10

Τραπεζαρία με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

Τραπεζαρία με την υπογραφή της Crist

Σήμερα που ο βιομηχανοποιημένος τρόπος ζωής τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και οδηγεί τον σύγχρονο άνθρωπο σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς, γίνεται πιο έντονη η ανάγκη για μικρές απολαύσεις. Το πρωινό ή το δείπνο σε μια αισθητικά όμορφη και προσεγμένη τραπεζαρία, δημιουργεί σπιτική ζεστασιά και φιλική ατμόσφαιρα.

Οκτ04

Δωρεά ιματισμού στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Categories // Νέα

Δωρεά ιματισμού στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Crist Bed Linen Industry προσέφερε ιματισμό (λευκά είδη) για τις ανάγκες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

Σεπ15

SPA & accessories με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

SPA & accessories με την υπογραφή της Crist

Αν αναρωτιέστε πως μπορείτε να επιτύχετε την απόλυτη χαλάρωση σε ένα χώρο SPA, εμείς στην Crist έχουμε το κλειδί της επιτυχίας. Διαθέτοντας εμπειρία πολλών ετών και γνωρίζοντας τα «μυστικά» και τις τεχνικές στη μοντέρνα και ποιοτική παραγωγή, δημιουργήσαμε τη σειρά Crist Eco Friendly Produced, που περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα SPA και αξεσουάρ.

Αυγ29

Δωρεά ιματισμού στο Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»

Categories // Νέα

Δωρεά ιματισμού στο Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»

Η Crist Bed Linen Industry έχει εντάξει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ένα πολυδιάστατο πλάνο με ενέργειες που ωφελούν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, στοχεύοντας στην ενημέρωση, στην κοινωνική ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή σε δράσεις.

Ιουλ21

Καλές Διακοπές

Categories // Νέα

Καλές Διακοπές

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία θα παραμείνει κλειστή λόγω θερινών διακοπών από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου ως την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016.

Για δική σας διευκόλυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως το τμήμα πωλήσεων για τυχόν παραγγελίες σας.

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

Ιουν28

Επέκταση δραστηριοτήτων στο εξωτερικό

Categories // Νέα

Επέκταση δραστηριοτήτων στο εξωτερικό

Την είσοδό της στην απαιτητική Ευρωπαϊκή αγορά πραγματοποίησε η Crist με την υπογραφή συμβολαίων συνεργασίας με ξενοδοχειακές μονάδες σε Ιταλία και Ελβετία, ενώ παράλληλα έντονο είναι το ενδιαφέρον για συνεργασίες με μονάδες από χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.