Νέα

Φεβ16

Η Crist στην 12η HO.RE.CA 2017

Categories // Νέα

Η Crist στην 12η  HO.RE.CA 2017

Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Crist, στη 12η ΗΟRECA, που διεξήχθη από την Παρασκευή 10 ως και την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Η μεγάλη προσέλευση και το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα προϊόντα της εταιρείας, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού -ιδιαίτερα στον ξενοδοχειακό χώρο- προσφέροντας ποιοτικές και tailor made λύσεις για κάθε απαιτητικό επαγγελματία.

Φεβ07

H Crist στη HO.RE.CA’ 2017

Categories // Νέα

H Crist στη HO.RE.CA’ 2017

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ξεκινά 12η Έκθεση HO.RE.CA στην οποία συμμετέχουμε και θα παρουσιάσουμε νέα προϊόντα και tailor made λύσεις με σύγχρονο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, με τα οποία εμπλουτίσαμε την συλλογή μας Crist Eco Friendly Produced.

Ιαν25

Πρόσκληση στην 12η HO.RE.CA 2017

Categories // Νέα

Πρόσκληση στην 12η HO.RE.CA 2017

Σας προσκαλούμε στην 12η Έκθεση HO.RE.CA στην οποία συμμετέχουμε και φέτος για να σας παρουσιάσουμε νέα προϊόντα και tailor made λύσεις με σύγχρονο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, με τα οποία εμπλουτίστηκε η συλλογή Crist Eco Friendly Produced.

Ιαν18

Υφάσματα διακόσμησης ξενοδοχείων

Categories // Νέα

Υφάσματα διακόσμησης ξενοδοχείων

Το ύφασμα που προορίζεται για την ξενοδοχειακή μονάδα δεν αποτελεί μόνο ένα υλικό που μετασχηματίζεται σε σεντόνι, τραπεζομάντιλο ή σε επένδυση των επίπλων. Είναι παράλληλα στοιχείο τής διακόσμησης, της άποψης και του ύφους τής επιχειρήσεις. Είναι ένα εργαλείο στα χέρια τού διακοσμητή και η ώθηση για μια σχεδόν ριζική ανανέωση της μονάδας, που θα αισθανθεί θετικά και θα προσέξει με την πρώτη ματιά ο πελάτης.

Ιαν16

Παπλώματα και παπλωματοθήκες με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

Παπλώματα και παπλωματοθήκες με την υπογραφή της Crist

Το πάπλωμα και η παπλωματοθήκη προσθέτουν ομορφιά, φινέτσα και παρεμβαίνουν στην αισθητική ενός δωματίου. Το κάνουν να φαίνεται άνετο και δημιουργούν ένα αίσθημα γαληνής και ξεκούρασης. Όλα αυτά κάνουν ασυναίσθητα τον επισκέπτη τού ξενοδοχείου να δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των υφασμάτων που ντύνουν το υπνοδωμάτιο γιατί έρχεται σε άμεση επαφή με αυτά. Όταν λοιπόν πρόκειται να προμηθευτείτε παπλώματα ή/και παπλωματοθήκες, εκτός από την τιμή και την αισθητική, καλό θα ήταν να συνυπολογίσετε μαζί την ανθεκτικότητα και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους.

Η συλλογή μας Crist Eco Friendly Produced διαθέτει παπλώματα καθώς και μεγάλη ποικιλία από βαμβακερά και σύμμεικτα υφάσματα για παπλωματοθήκες.

Ιαν02

Πώς να διαλέξω πάπλωμα

Categories // Νέα

Πώς να διαλέξω πάπλωμα

Σκεφτήκατε ποτέ ότι η αγορά ενός παπλώματος είναι μια μικρή επένδυση; Γιατί: α) Ένα πολύ καλό πάπλωμα είναι ακριβό. β) Το αποτέλεσμα αυτής της αγοράς θα σας χαρίσει ήρεμες και ζεστές νύχτες. γ) Ένα καλό πάπλωμα θα σας κρατήσει συντροφιά για πολλά χρόνια, ανάλογα φυσικά με την χρήση και την φροντίδα του. Άρα η αγορά του θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Ανάλογα λοιπόν με το υλικό (γέμιση) που υπάρχει στο εσωτερικό τους, υπάρχουν στην αγορά παπλώματα από φυσικά (πούπουλο, βαμβάκι, μαλλί, μετάξι, λινό) και συνθετικά υλικά (microfiber, hollowfiber).

Δεκ16

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017

Categories // Νέα

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία θα παραμείνει κλειστή από 24 Δεκεμβρίου 2016 ως 8 Ιανουαρίου 2017.

Θέρμες ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά με υγεία, ειρήνη, ελπίδα και δημιουργία

Δεκ05

Συνεργασία με την Hellas General Cleaning

Categories // Νέα

Συνεργασία με την Hellas General Cleaning

Η Crist, στα πλαίσια της διεύρυνσης των στρατηγικών συνεργασιών στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού, ανακοινώνει την συνεργασία της με και την εταιρία Hellas General Cleaning – υπηρεσίες καθαριστηρίου & πλυντηρίων ιματισμού.

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.