Νέα

Ιαν29

Πρόσκληση στην 10η HORECA 2015

Categories // Νέα

 Πρόσκληση στην 10η HORECA 2015

Σας προσκαλούμε στην 10η έκθεση HO.RE.CA στην οποία λαμβάνει μέρος και φέτος η εταιρεία μας

Ιαν26

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Crist

Categories // Νέα

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Crist

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού σχολείου Γλυφάδας για την ευγενική χορηγία της Crist Bed Linen Industry, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Ιαν23

Η Crist στην Heimtextil 2015 - Frankfurt

Categories // Νέα

Η Crist στην  Heimtextil 2015 - Frankfurt

Η Crist για μια ακόμη φορά βρέθηκε στην μεγαλύτερη έκθεση ιματισμού, την Heimtextil 2015 στην Φρανκφούρτη, για να ενημερωθεί για όλες τις νέες τάσεις, εξελίξεις και δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού και των πρώτων υλών, μέσα από τις εμπνευσμένες collections που παρουσίασαν με επιτυχία οι μεγαλύτεροι οίκοι της παγκοσμίου αγοράς.

Ιαν16

Νέα Collection 2015

Categories // Νέα

 Νέα Collection 2015

Η Crist, μία από τις πλέον καθιερωμένες εταιρείες του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας που από το 1971 στηρίζει υπεύθυνα την εγχώρια αγορά, θα παρουσιάσει τη νέα της collection -basic, premium & exclusive- για το 2015 στην 10η έκθεση  HO.RE.CA,  που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2015 στο Metropolitan Expo.

Ιαν14

Συμμετέχουμε στην 10η HORECA 2015

Categories // Νέα

 Συμμετέχουμε στην 10η HORECA 2015

Θα βρισκόμαστε εκεί για να σας ξεναγήσουμε στον υπέροχο κόσμο των λευκών ειδών.

Ιαν07

Η Crist ενεργειακά αυτόνομη

Categories // Νέα

Η Crist ενεργειακά αυτόνομη

Στην Crist, με οικολογική φιλοσοφία επενδύσαμε στη «πράσινη» ανάπτυξη και σήμερα το εργοστάσιό μας είναι ενεργειακά αυτόνομο, διαθέτοντας δικό του φωτοβολταϊκό πάρκο. 

<<  7 8 9 10 11 [12

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.