Νέα

Φεβ24

Επέκταση συνεργασίας με την Insty.gr

Categories // Νέα

Επέκταση συνεργασίας με την Insty.gr

Μετά τη συμπλήρωση 2 επιτυχημένων ετών συνεργασίας, η Crist επεκτείνει την συνεργασία της με την Insty.gr στον τομέα του επιχειρηματικού δώρου και του αξεσουάρ.

Φεβ18

Νέος σύμβουλος επικοινωνίας

Categories // Νέα

Νέος σύμβουλος επικοινωνίας

Η Crist ανακοινώνει ότι ο κ. Θανάσης Κάβδας είναι ο νέος σύμβουλος Marketing και Επικοινωνίας της εταιρίας . Στις αρμοδιότητες του κ. Κάβδα εντάσσεται το Γραφείο Τύπου, οι Δημόσιες Σχέσεις και η Εταιρική Επικοινωνία της Crist.

Φεβ16

Η Crist ευχαριστεί την Κλινική ΡΕΑ και το ξενοδοχείο The Y Hotel.

Categories // Νέα

Η Crist ευχαριστεί την Κλινική ΡΕΑ και το ξενοδοχείο The Y Hotel.

Η εταιρία επαγγελματικού ιματισμού Crist ευχαριστεί, τη Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ και την ξενοδοχειακή εταιρία The Y Hotel για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στη φωτογράφιση της νέας συλλογής προϊόντων της εταιρίας, που παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία στην έκθεση HO.RE.CA’2015.

Φεβ10

Επιτυχημένη η παρουσία της Crist στη 10η ΗΟ.RE.CA

Categories // Νέα

Επιτυχημένη η παρουσία της Crist στη 10η  ΗΟ.RE.CA

Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Crist, στη 10η ΗΟ.RE.CA που διεξήχθη από την Παρασκευή 6 ως και την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο «ATHENS METROPOLITAN EXPO»  

Φεβ06

H 10η HO.RE.CA άνοιξε τις πόρτες της

Categories // Νέα

H 10η HO.RE.CA  άνοιξε τις πόρτες της

Για ακόμη μια χρονιά η Crist είναι παρούσα στην πληρέστερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και την μαζική εστίαση.

Ιαν29

Πρόσκληση στην 10η HORECA 2015

Categories // Νέα

 Πρόσκληση στην 10η HORECA 2015

Σας προσκαλούμε στην 10η έκθεση HO.RE.CA στην οποία λαμβάνει μέρος και φέτος η εταιρεία μας

Ιαν26

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Crist

Categories // Νέα

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Crist

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού σχολείου Γλυφάδας για την ευγενική χορηγία της Crist Bed Linen Industry, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Ιαν23

Η Crist στην Heimtextil 2015 - Frankfurt

Categories // Νέα

Η Crist στην  Heimtextil 2015 - Frankfurt

Η Crist για μια ακόμη φορά βρέθηκε στην μεγαλύτερη έκθεση ιματισμού, την Heimtextil 2015 στην Φρανκφούρτη, για να ενημερωθεί για όλες τις νέες τάσεις, εξελίξεις και δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού και των πρώτων υλών, μέσα από τις εμπνευσμένες collections που παρουσίασαν με επιτυχία οι μεγαλύτεροι οίκοι της παγκοσμίου αγοράς.

<<  6 7 8 9 10 [1112  >>  

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.