Νέα

Μαρ15

Νέα συλλογή SPA & Πισίνας

Categories // Νέα

Νέα συλλογή SPA & Πισίνας

Η Crist ενσωματώνοντας τις αρχές του wellness στη φιλοσοφία της, εισάγει την «τέχνη» στο χώρο του SPA και της Πισίνας με μια νέα σειρά από πετσέτες, μπουρνούζια και αξεσουάρ που διακρίνονται για το μοναδικό τους design και το εκπληκτικό τους στυλ.

Η νέα συλλογή προϊόντων SPA και Πισίνας είναι κατασκευασμένη αποκλειστικά από πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και οικολογικές διαδικασίες παραγωγής.  

Μαρ09

Αναβαθμίστηκε το site της Crist

Categories // Νέα

Αναβαθμίστηκε το site της Crist

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του site, crist.gr, που αποτελεί την ανανεωμένη ηλεκτρονική αποτύπωση της εταιρίας στο διαδίκτυο, παρέχοντας στους επισκέπτες πληροφορίες που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Το αναβαθμισμένο site αποτελείται από τέσσερις κύριες κατηγορίες (τα βασικά μενού):

Μαρ07

Ευχαριστήρια επιστολή της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως

Categories // Νέα

Ευχαριστήρια επιστολή της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως

Στις ενέργειες του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Crist Bed Linen Industry  περιλαμβάνεται η δωρεά ιματισμού σε παιδικές στέγες, φιλανθρωπικά ιδρύματα κ.α. Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας η εταιρεία δέχτηκε τις ευχαριστίες του Γηροκομείου «Εστία Κωνσταντινουπόλεως» για την ευγενική της χορηγία.

Φεβ24

Επέκταση συνεργασίας με την Insty.gr

Categories // Νέα

Επέκταση συνεργασίας με την Insty.gr

Μετά τη συμπλήρωση 2 επιτυχημένων ετών συνεργασίας, η Crist επεκτείνει την συνεργασία της με την Insty.gr στον τομέα του επιχειρηματικού δώρου και του αξεσουάρ.

Φεβ18

Νέος σύμβουλος επικοινωνίας

Categories // Νέα

Νέος σύμβουλος επικοινωνίας

Η Crist ανακοινώνει ότι ο κ. Θανάσης Κάβδας είναι ο νέος σύμβουλος Marketing και Επικοινωνίας της εταιρίας . Στις αρμοδιότητες του κ. Κάβδα εντάσσεται το Γραφείο Τύπου, οι Δημόσιες Σχέσεις και η Εταιρική Επικοινωνία της Crist.

Φεβ16

Η Crist ευχαριστεί την Κλινική ΡΕΑ και το ξενοδοχείο The Y Hotel.

Categories // Νέα

Η Crist ευχαριστεί την Κλινική ΡΕΑ και το ξενοδοχείο The Y Hotel.

Η εταιρία επαγγελματικού ιματισμού Crist ευχαριστεί, τη Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ και την ξενοδοχειακή εταιρία The Y Hotel για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στη φωτογράφιση της νέας συλλογής προϊόντων της εταιρίας, που παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία στην έκθεση HO.RE.CA’2015.

Φεβ10

Επιτυχημένη η παρουσία της Crist στη 10η ΗΟ.RE.CA

Categories // Νέα

Επιτυχημένη η παρουσία της Crist στη 10η  ΗΟ.RE.CA

Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Crist, στη 10η ΗΟ.RE.CA που διεξήχθη από την Παρασκευή 6 ως και την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο «ATHENS METROPOLITAN EXPO»  

Φεβ06

H 10η HO.RE.CA άνοιξε τις πόρτες της

Categories // Νέα

H 10η HO.RE.CA  άνοιξε τις πόρτες της

Για ακόμη μια χρονιά η Crist είναι παρούσα στην πληρέστερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και την μαζική εστίαση.

<<  6 7 8 9 10 [1112  >>  

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.