Νέα

Μαϊ19

Νέα γραφεία για το τμήμα πωλήσεων

Categories // Νέα

Νέα γραφεία για το τμήμα πωλήσεων

Στα πλαίσια του επενδυτικού της προγράμματος η Crist, ολοκλήρωσε τη δημιουργία του νέου χώρου γραφείων στον οποίο μετεγκαταστάθηκε το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας.

Μαϊ13

XL πετσέτες με την υπογραφή της Crist

Categories // Νέα

XL πετσέτες με την υπογραφή της Crist

Νέες XL πετσέτες ιδανικές για την παραλία την πισίνα ή το SPA προστέθηκαν στη ποιοτική συλλογή μας. Οι πετσέτες διαστάσεων 90x180cm-500gr/m2 και 80x160cm-485gr/m2, είναι 100% βαμβακερές και διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στο νερό, την υψηλή απορροφητική τους ικανότητα, ενώ τα χρώματά τους παραμένουν ζωηρά ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα καθώς διαθέτουν επεξεργασία VAT. Είναι ετοιμοπαράδοτες σε 4 χρώματα, μπλε-μαρίν, τυρκουάζ, άμμου (σπαγγί) και χακί (της ελιάς) στη διάσταση 90x180 cm και ζωηρό κροκί σε 80x160 cm.

Απρ28

Χρήσιμες Συμβουλές – Σύμβολα και ετικέτες ιματισμού

Categories // Νέα

Χρήσιμες Συμβουλές – Σύμβολα και ετικέτες ιματισμού

Είναι λογικό να έχετε δει κάποια σύμβολα που έχουν στην ετικέτα τους τα ρούχα, τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, οι κουβέρτες και γενικά όλα τα είδη που φτιάχνονται από υφάσματα, αλλά δεν γνωρίζεται τί σημαίνουν ή απλά υποθέτετε ότι μάλλον σημαίνουν “αυτό” ή το “άλλο”.

Απρ16

Δωρεά ιματισμού στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Categories // Νέα

Δωρεά ιματισμού στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Crist Bed Linen Industry, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσέφερε ιματισμό (λευκά είδη) για τις ανάγκες τής Κιβωτού του Κόσμου.

Επίσης, με μια σειρά πρωτοβουλιών που έχει υιοθετήσει στοχεύει στην ενημέρωση, στην κοινωνική ευαισθητοποίηση και στην ενεργό συμμετοχή τών συνανθρώπων μας, σε δράσεις που ωφελούν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. 

Απρ07

Καλό Πάσχα

Categories // Νέα

Καλό Πάσχα

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα !

Η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή από 10 έως 13 Απριλίου.

Μαρ15

Νέα συλλογή SPA & Πισίνας

Categories // Νέα

Νέα συλλογή SPA & Πισίνας

Η Crist ενσωματώνοντας τις αρχές του wellness στη φιλοσοφία της, εισάγει την «τέχνη» στο χώρο του SPA και της Πισίνας με μια νέα σειρά από πετσέτες, μπουρνούζια και αξεσουάρ που διακρίνονται για το μοναδικό τους design και το εκπληκτικό τους στυλ.

Η νέα συλλογή προϊόντων SPA και Πισίνας είναι κατασκευασμένη αποκλειστικά από πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και οικολογικές διαδικασίες παραγωγής.  

Μαρ09

Αναβαθμίστηκε το site της Crist

Categories // Νέα

Αναβαθμίστηκε το site της Crist

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του site, crist.gr, που αποτελεί την ανανεωμένη ηλεκτρονική αποτύπωση της εταιρίας στο διαδίκτυο, παρέχοντας στους επισκέπτες πληροφορίες που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Το αναβαθμισμένο site αποτελείται από τέσσερις κύριες κατηγορίες (τα βασικά μενού):

Μαρ07

Ευχαριστήρια επιστολή της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως

Categories // Νέα

Ευχαριστήρια επιστολή της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως

Στις ενέργειες του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Crist Bed Linen Industry  περιλαμβάνεται η δωρεά ιματισμού σε παιδικές στέγες, φιλανθρωπικά ιδρύματα κ.α. Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας η εταιρεία δέχτηκε τις ευχαριστίες του Γηροκομείου «Εστία Κωνσταντινουπόλεως» για την ευγενική της χορηγία.

<<  5 6 7 8 9 [1011 12  >>  

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.