Στην Crist λειτουργούμε «πελατοκεντρικά». Τελικός σκοπός μας, είναι να προσφέρουμε στον πελάτη το μέγιστο βαθμό ικανοποίησης για όσα του προσφέρουμε. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ποιότητα συνδυάζονται με την απόλυτη συνέπεια, την διαφοροποίηση και την αποτελεσματικότητα δημιουργώντας ένα ιδανικό μείγμα αμφίδρομης εμπιστοσύνης και αποτελεσματικής συνεργασίας. Ένας μεγάλος αριθμός από deluxe ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι studios και apartments, καθώς και μια σειρά από νοσοκομεία & κλινικές σε όλη την Ελλάδα είναι η μόνιμη επιβεβαίωση ότι στην Crist έχουμε επιτύχει να κερδίσουμε αυτό για το οποίο μοχθούμε. Να γίνουν οι πελάτες, συνεργάτες μας.

Πελατολόγιο

 

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.