Υπνοδωμάτιο

Σεντόνια - Μαξιλαροθήκες - ΠαπλωματοθήκεςΚουβέρτες - ΠαπλώματαΜαξιλάρια - Προστασία Στρώματος - Προστασία Μαξιλαριού

Τι σημαντικότερο για ένα ξενοδοχείο από την εξασφάλιση ενός απολαυστικού ύπνου στον πελάτη;

Η Crist σας παρέχει όσα χρειάζεστε για την επίτευξη αυτού του σκοπού και σας οπλίζει με το απόλυτο συγκριτικό πλεονέκτημα. Χαρίστε τους την απαλότητα και την ποιότητα των σεντονιών που παράγονται σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις και δημιουργούνται από πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, με 100% βαμβακερά νήματα εξαιρετικής ποιότητας για απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης και απόλαυσης. Δώστε τους την απόλυτη αίσθηση ξεκούρασης και απόλαυσης με τα κορυφαίας ποιότητας μαξιλάρια και παπλώματα που μόνο η Crist ξέρει να δημιουργεί ώστε να καλύπτει και τον πλέον απαιτητικό επαγγελματία.

Με όλα αυτά, μέσα από ένα πλήθος συνδυασμών σχεδίων, χρωμάτων, διαφόρων τύπων ραφής και με την δυνατότητα κεντήματος της επωνυμίας σας, επιτυγχάνουμε την αρμονική συνύπαρξη με το εκάστοτε σχεδιαστικό ύφος και στυλ του χώρου σας. Για το πλέον κλασσικό μέχρι το πιο μίνιμαλ ύφος και στυλ η Crist έχει το κατάλληλο σχέδιο που θα ενταχθεί στην αύρα του χώρου σας. Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, δώστε μεγαλύτερη άξια στο υπνοδωμάτιο με τα κατάλληλα προστατευτικά μαξιλαριών και στρωμάτων, τις παπλωματοθήκες και τις μαξιλαροθήκες, πάντα μέσα από τις εξαιρετικές επιλογές που σας δίνει η Crist.

  • low-slide-5
  • low-slide-8
  • low-slide-1
  • low-slide-3
  • low-slide-7
  • low-slide-4
  • low-slide-2
  • low-slide-6

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.