Μπάνιο

mpanio-sub2-01mpanio-sub2-02

Η αίσθηση καθαριότητας & φρεσκάδας είναι η απλή, αλλά απαραίτητη, προϋπόθεση για να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης από το μπάνιο ενός δωματίου ξενοδοχειακής μονάδας. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Η αίσθηση της πολυτέλειας και της κομψότητας που προσφέρουν τα διάφορα προϊόντα ιματισμού στο μπάνιο είναι επίσης απαραίτητη. Στην Crist σας την εξασφαλίζουμε με μια εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων μπάνιου που μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία πετσετών για τα χέρια, το πρόσωπο και το σώμα σε μια πληθώρα χρωμάτων και μεγεθών, με προδιαγραφές υψηλής αντοχής για πολλαπλά πλυσίματα σε επαγγελματική χρήση και με δυνατότητα κεντητού λογοτύπου.

Χαρίστε στους πελάτες σας μια επιπλέον μικρή πολυτέλεια και δώστε τους την ευκαιρία να αισθανθούν, μετά το μπάνιο, την απόλαυση και τη χαλαρότητα που προσφέρουν τα μπουρνούζια της Christ.

Και τέλος, μια σειρά από ανθεκτικά ταπέτα, παντόφλες και κουρτίνες μπάνιου έρχονται να συμπληρώσουν το πάζλ των απαιτήσεων για ένα πλήρες, λειτουργικό, ευχάριστο και πολυτελές μπάνιο.

  • low-slide-5
  • low-slide-7
  • low-slide-8
  • low-slide-6
  • low-slide-2
  • low-slide-1
  • low-slide-4
  • low-slide-3

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.