• Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • Συνεργασίες

Συνεργασίες

synergasies

Η παρουσία της Crist τόσο στην τοπική αγορά, όσο και διεθνώς, ενδυναμώνεται με την ενεργή συμμετοχή των συνεργατών της.

Η συνεργατική κουλτούρα της εταιρείας ενθαρρύνει τη σύναψη δεσμών με επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου, αποσκοπώντας στη συμπληρωματικότητα των υπηρεσιών, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τις επιχειρηματικές συνέργιες. Το τελικό αποτέλεσμα αυτών των δράσεων είναι η μεγιστοποίηση της παρεχόμενης αξίας προς τους πελάτες.

Ενδεικτικά η εταιρεία έχει χτίσει επιτυχημένες και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες από διάφορες ειδικότητες και τομείς όπως:

hellas general cleaning2

 

Η Hellas General Cleaning δραστηριοποιείται από το 1995 στο χώρο του καθαρισμού-φύλαξης ταπήτων καθώς και στον καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού, ενώ με την συνεργασία της με την Crist επεκτείνεται πλέον και στην ενοικίαση ξενοδοχειακού ιματισμού.

Με συνεχείς επενδύσεις σε έμψυχο δυναμικό καθώς και με τις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στους πελάτης της.

 

insty logo

Η insty.gr ασχολείται από το 2010 με την κατασκευή χειροποίητων μοναδικών κοσμημάτων, μετατρέποντας αυτό που άλλοι βλέπουν απλά σαν «υλικό», σε μια μοναδική δημιουργία δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της να αγοράσουν κάτι παραπάνω από ένα «δώρο».

Επίσης σχεδιάζει και υλοποιεί εταιρικά δώρα, προσφέροντας την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν με την insty.gr το εταιρικό τους δώρο, χρησιμοποιώντας μοναδικά & ποιοτικά υλικά σε απίστευτους συνδυασμούς χρωμάτων.

 

gtp

Το GTP για περισσότερα από 40 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό. Κατά τη διάρκεια της πορείας του, με βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, δημιούργησε μια σειρά αξιόπιστων επαγγελματικών εργαλείων και λύσεων και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής εργασίας. Ο έντυπος οδηγός και η ιστοσελίδα, www.gtp.gr με πλήθος πληροφοριών για παραλίες, POI’s, τουριστικές επιχειρήσεις, δρομολόγια πλοίων, κλπ. Το GTP Headlines, σημαντικό κανάλι διοχέτευσης πληροφοριών, ενημερώνει για τις τελευταίες και σημαντικότερες εξελίξεις στον τουριστικό κλάδο. To Travel Offers by GTP απευθύνεται στον τελικό καταναλωτή παρουσιάζοντας δελεαστικές προσφορές και μοναδικές προτάσεις.

Ενθαρρύνοντας νέες συνεργασίες και επιχειρηματικές επαφές, προσκαλούμε και εσάς να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σχεδιάσουμε μαζί τον δρόμο της επιτυχίας.

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.