• Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • Προφίλ - Ιστορία

 

title2

Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.

Διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία, πελατοκεντρική φιλοσοφία και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, κατέκτησε το σεβασμό και την αναγνώριση των πελατών της, εξασφαλίζοντας σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Ισορροπώντας με μεγάλη δεξιοτεχνία ανάμεσα σε εμπορικούς στόχους και δημιουργική στρατηγική, η Crist προσφέρει στους πελάτες της – ξενοδοχεία και νοσοκομεία – λευκά είδη υψηλής ποιότητας, απαράμιλλης αισθητικής και ανεξάντλητη ποικιλία σχεδίων και επιλογών. Παράλληλα η Crist πρωτοπορεί προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης και αξιοποίησης του χώρου τους, δημιουργώντας πραγματική υπεραξία στην επένδυσή τους.

Παρακολουθώντας από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του design, των πρώτων υλών και των διεθνών τάσεων, παρέχει ευέλικτες υπηρεσίες που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών της, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η έννοια tailor-made services αποτελεί θεμελιώδες συστατικό της φιλοσοφίας της κι όχι απλή διαφημιστική υπόσχεση.

Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα. Πιστεύοντας ότι οι οικολογικές επιχειρήσεις αποτελούν το μέλλον, προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν επικοινωνιακά, το πανίσχυρο αυτό πλεονέκτημα οικολογικής ευαισθητοποίησης.

Επιτυγχάνοντας κυριολεκτικά την τέλεια ισορροπία πάνω σε μια λευκή γραμμή, η Crist αντιμετωπίζει το μέλλον σαν μια πρόκληση για ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις. Για να το πετύχει, δεν σταματά λεπτό να εξελίσσεται καθημερινά, έχοντας σαν βασικό στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, πέρα από τις επίσημες πιστοποιήσεις ποιότητας. Γιατί μόνο το πάθος, οι μεγάλες ιδέες και το όραμα μπορούν να χαράξουν ηγετική πορεία.

 


      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.