• Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • Κοινωνική Ευθύνη

Κοινωνική Ευθύνη

κοινωνική ευθύνη crist λευκά είδη

Στην Crist αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και φροντίζουμε ώστε οι πράξεις μας να συμβαδίζουν με τις ανάγκες και τις συνθήκες τις εποχής. Για το σκοπό αυτό, αναλαμβάνουμε, αδιάλειπτα, δράσεις που γνώμονα έχουν, αποκλειστικά, την κοινωνική συνεισφορά.

Με την προσφορά λευκών ειδών σε δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς, προσπαθούμε να συνδράμουμε αδύναμες κοινωνικές ομάδες και οργανισμούς υποστήριξης αυτών.

Επιπλέον, σεβόμενοι την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, στην Crist φροντίζουμε ώστε η απασχόληση και η εργασιακή σχέση να χαρακτηρίζονται από μακροβιότητα και να βασίζονται στην αμοιβαία εκτίμηση, αντανακλώντας ευθέως τις εταιρικές μας αξίες και την συνέπεια των αρχών μας.

Πρόσκληση για δωρεές

Εάν επιθυμείτε κι εσείς να κάνετε μια δωρεά ιματισμού σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό ίδρυμα ή οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως νοσοκομεία, θεραπευτήρια, παιδικές στέγες, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων κ.ά., μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Crist και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε από την συλλογή Crist Eco Friendly Produced τα είδη που επιθυμείτε να προσφέρετε και τα οποία στην πλειοψηφία τους πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-9917300 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να επιλέξουμε μαζί τα είδη που επιθυμείτε να προσφέρετε.

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.