• Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • Διακόσμηση

Διακόσμηση

Κλείστε ραντεβού με τον διακοσμητή μας.

Η διακόσμηση ενός δωματίου ή ενός χώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση και μπορεί να αποτελέσει μεγάλη πρόκληση. Για το λόγο αυτό, χρειάζεστε έναν επαγγελματία που θα σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για ένα όμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Κλείστε μια συνάντηση με την διακοσμήτρια της Crist στο Showroom της εταιρίας μας, για να συζητήσετε το στυλ, το ύφος και τα υλικά που χρειάζεστε με βάση τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες του χώρου. Σε μια 2η συνάντηση μαζί της, θα σας παρουσιάσει την διακοσμητική της πρόταση. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Crist, τηλέφωνο 210 9917300 και mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.