• Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • Διακόσμηση

Διακόσμηση

interiordesigner img

Κλείστε ραντεβού με τον διακοσμητή μας.

Διακόσμηση, μία ουσιαστική επένδυση με ορατά αποτελέσματα στην εκλαμβανόμενη αξία από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας.

Ο εξειδικευμένος διακοσμητής της Crist, σας υποστηρίζει στην επιλογή, το συνδυασμό και την προβολή των στοιχείων που θα προσδώσουν στο χώρο σας μία ολοκληρωμένη εικόνα υψηλής αισθητικής. Σας κατευθύνει στο ύφος, το στυλ και την επιλογή των υλικών και σας βοηθά στη διαμόρφωση ενός συνόλου που αντανακλά την ταυτότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου σας. Η μεγάλη εμπειρία και η εξειδίκευση της Crist στο τουριστικό κλάδο, εγγυάται ένα επαγγελματικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ο διακοσμητής της Crist είναι στη διάθεση των πελατών* της εταιρείας. Η διαδικασία περιλαμβάνει μία αρχική συνάντηση** καταγραφής των αναγκών και των επιθυμιών σας, ενώ ακολουθεί 2η συνάντηση** παρουσίασης της διακοσμητικής πρότασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Crist, τηλέφωνο 210 9917300 και mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Αφορά εταιρικούς πελάτες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο (ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα).

**Όλες οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο Showroom της Crist, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική.

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία      s-icon-in  s-icon-pin  s-icon-inst


Επενδύοντας σε διαχρονικές αξίες και πρωτοπορώντας σε κάθε της βήμα, η εταιρία παραγωγής λευκών ειδών Crist έχει διαγράψει από το 1971 μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού.
 
Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008, ενώ φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.


Υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η Crist πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον τομέα. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις της, δημιούργησε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο λευκών ειδών στην Ελλάδα.